Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjerene su

Maja Šuput podijelila čudnu trudničku želju, a pratiteljice uvjerene da zbog toga znaju spol

Foto: Instagram
1/8
03.11.2020.
u 18:10

U posljednjoj objavi, u kojoj je podijelila fotografiju svoje Chanel torbice u koju je ugurala teglu kiselih krastavaca i čokoladicu, referirala se na sulude trudničke želje.

Pjevačica Maja Šuput ne može biti više uzbuđena oko svoje prve trudnoće. Gotovo svakodnevno s pratiteljima dijeli zanimljive fotke ili snimke u kojima se referira na svoju sreću sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

1/13

U posljednjoj objavi, u kojoj je podijelila fotografiju svoje Chanel torbice u koju je ugurala teglu kiselih krastavaca i čokoladicu, referirala se na sulude trudničke želje.

"Krastavci i čokolada u torbi?!?! Ne, nisam luda, samo sam trudna", napisala je Maja, a nekima je to bio dovoljan znak da pogode spol njezine bebe. 

Foto: FIBA/Screenshot

"Majo, imat ćeš dečka, ja sam jela na tegle krastavaca zbog mojih sinova", napisala je jedna Majina obožavateljica, a njen komentar podržale su i još neke Majine sljedbenice. "Ja isto, i blage feferone. Druga trudnoća curica, ništa od navedenog", nadovezala se još jedna majka. Maja i suprug još uvijek nisu otkrili spol bebe koja bi trebala stići u ožujku. 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:53 03.11.2020.

Mogla je to izvest i bez chanel torbice i teglice kis krastavaca, nego sa običnim xl krastavcem

KA
karlodrago
19:08 03.11.2020.

Što se Maja više slika i daje u janost sve više liči na fuficu.

LU
Lukeruk
19:03 03.11.2020.

Teglica krastavaca joj je u tobici i uvijek pri ruci da zamjeni pravi krastavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije