Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA O ODGOJU

Maja Šuput otkrila kako odgaja sina i kakvu je gestu nedavno priredio djevojčicama u vrtiću

Foto: instagram
1/10
14.04.2024.
u 09:00

Uvijek ga učim da kaže da su curice lijepe, da ih nešto lijepo pita, da im da neki poklončić. Da bude gospodin i džentlmen, ispričala je pjevačica

Pjevačica Maja Šuput ovaj je tjedan predstavila svoj novi projekt Majushka Fashion Dolls, a na predstavljanju novog projekta je bio i njezin sin Bloom koji je bio glavna zvijezda na predstavljanju. Maja je pričala ovom prigodom o tome kako odgaja sina kojeg je dobila u braku s Nenadom Tatarinovim.

- Odgajam ga kao muškarca sebi po mjeri. Uvijek ga učim da kaže da su curice lijepe, da ih nešto lijepo pita, da im da neki poklončić. Da bude gospodin i džentlmen. Kad je bio Dan žena, kupila sam mu ruže i odnio ih je u vrtić. Možda on tad nije shvaćao što radi, ali ako ćeš kao roditelj svaki dan napraviti nešto takvo, primit će se. Sad sam mu rekla da sve čokolade da svima, on je otišao i svakoj djevojčici dao čokoladu - otkrila je Maja za Story. Ispričala je i kako odgaja malog gospodina koji će se lijepo ophoditi prema svima, a naročito prema ženama.

1/29

- Ni ja ne bih htjela muža koji ne zna ni kuhati ni plesati, želiš nekog tko je multitalentiran. Kupila sam mu dječji parfem čim se to moglo staviti na njega, učim ga svaki dan da muškarac mora mirisati, kosa mora biti čista, nokti moraju biti porezani. Ubijem se od priče i zasad to dobro izgleda, stvaram jednog malog gospodina koji će se lijepo ophoditi prema svima, naročito prema ženama - kaže Maja. Njezin novi projekt Majushka Fashion Dolls obuhvaća kolekciju od 21 lutkice, a ovako je Maja obožavateljima na društvenim mrežama otkrila o kakvim se lutkama radi.

- Dragi moji, s nestrpljenjem sam čekala današnji dan da vam konačno otkrijem dugo čuvanu tajnu. Konačno vam mogu predstaviti Majushka Fashion Dolls. Vjerujem da će svaka princeza naći neku za sebe od čak njih 21. Da, dobro ste pročitali, pripremili smo 21 lutkicu. Tako će tu biti puno različitih stylinga: osnovne lutke, Jeans kolekcije, Fashion modela, Superstar linije, Majushka na biciklu, u kabrioletu, s kolekcijom haljina, s modnim dodacima, ekstra dugom kosom... Uvjerena sam da će svaka djevojčica pronaći Majushku za sebe -  napisala je u objavi na društvenim mrežama.

VIDEO Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:41 20.04.2024.

Ajde, konačno... civilizacija se zabrinula, već par desetaka minuta ništ o pišeķaći i šuputaći... Nemre to tak, treba redovito o svima čije je podrijetlo "odande", kaj ne?

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
10:25 14.04.2024.

Maja & Milanovic. 🧄🤑

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije