Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morala je ići autom

Maja Šuput objavila fotku na kojoj pozira s torbama koje vrijede više od 50.000 kuna: 'Otkazan let'

Foto: Instagram
1/14
25.06.2022.
u 13:00

''Ono kad krenes na let pa ti ga otkazu ali ti i dalje veselo kreces na put autom'' napisala je Maja uz fotografiju, na kojoj je nasmijana i odjevena u top plavozelene boje, široke traperice i štikle.

Pjevačica Maja Šuput (42) često na društvenim mrežama intrigira pratitelje svojim odjevnim kombinacijama. Nije tajna da Maja voli uložiti u luksuzne brendove, te to često dokazuje fotografijama. Tako je nedavno objavila da ide na put kako bi odradila koncert u Kreševu, a sve što joj je bilo potrebno za tu priliku nosila je u kovčegu, torbi i neseseru luksuzne modne kuće Louis Vuitton. 

''Ono kad kreneš na let, pa ti ga otkažu, ali ti i dalje veselo krećeš na put autom'' napisala je Maja uz fotografiju, na kojoj je nasmijana i odjevena u top plavozelene boje, široke traperice i štikle. 

Ipak, najviše pažnje privlače torbe koje Maja nosi, ali i koliko točno vrijede. Naime, za kovčeg kojeg pjevačica vuče prema cijeni na službenoj stranici brenda morali biste izdvojiti 21.000 kn, za torbicu koju ima preko ramena 22.823 kuna dok je neseser nešto jeftiniji, te ga se može nabaviti za 8.202 kn, no i to ovisi o modelu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Podsjetimo, Maja je nedavno na Instagramu podijelila nezgodu koja joj se dogodila na Story Hall of Fameu na koji je stigla u društvu supruga Nenada Tatarinova.  Za tu prigodu odlučila se za bijelu haljinu nalik vjenčanici, koja joj je otkrivala samo ramena. Bijela haljina privukla je pozornost zbog puno detalja tila na kojemu su bili cirkoni, ali i velikog proreza. Cijeli stajling upotpunila je bijelim najlonkama koje su se spajale na prozirne cipele na petu, svečanim rukavicama i visokim valovitim repom od ekstenzija. Nenad Tatarinov odlučio se za elegantne crne hlače, bijelu košulju, karirani sako i crne espadrile. Par je odavno poznat po svojoj usklađenosti u svakodnevnim, ali i svečanim kombinacijama.

Maja je s pratiteljima dijelila na Instagramu gotovo cijelu večer pa je tako pred polazak podijelila video na kojemu se vidi da jedva uspijeva sjesti u automobil od količine materijala na haljini.  Također, za kraj večeri podijelila je video u kojemu je otkrila kako je uništila haljinu. - Dakle ja sam strgala svoju haljinu, baš strgala ispred parkinga i strgala sam i ovo za cipele i sve sam strgala, a  mi ne možemo izaći s parkinga. Ako sad moram ići na taksi jer ne mogu izaći s autom iz partyja, doslovno... - podijelila je Maja u videu i pokazala dio nogavice i cipele. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

WI
wisnja7
16:10 27.06.2022.

Vrli važna informacija , cijena torbi !?!?!??

NO
Nordik
13:25 25.06.2022.

Ja imam Rolex Daytona za 50 eura.

DB
darko.babic.501
13:23 25.06.2022.

treba joj dati energetski dodatak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije