Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA PJEVAČICA

Maja Šuput malenom Bloomu traži društvo za kupanje, a pratitelji oduševljeni njegovom slatkoćom

Foto: Instagram
1/10
17.06.2021.
u 20:22

Naša pjevačica Maja Šuput na društvenim je mrežama podijelila fotografiju svog sinčića s plaže.

Naša poznata pjevačica Maja Šuput Tatarinov na Instagramu je podijelila fotografiju malenog Blooma s plaže. U opis je napisala zanimljivo pitanje. "Curke, jel netko za kupanac?, napisala je, a komentari njezinih pratitelja puni su oduševljenja njegovom slatkoćom i razgovora o tome kome maleni više sliči.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Jedna pratiteljica imala je i posebnu zamolbu u komentarima. "Draga Majo, trudna sam i bit će cura za par mjeseci. Sačuvaj mi Blooma za nju", napisala ke zamolbu te dodala da se šali.

Inače, Šuput provodi odmor u Poreču sa sinom i suprugom Nenadom te stalno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, pa smo tako mogli i saznati i kako je maleni putovao i brodom. 

Podsjetimo i da je Šuput malenog Blooma rodila prije samo tri mjeseca te je već vratila svoju liniju. Također, pjevačica se vratila i poslovnim obavezama, a maleni je već postao prava zvijezda društvenih mreža.

VIDEO Policija se oglasila oko provale u Severinin stan

Ključne riječi

Komentara 4

EP
Epil
23:21 17.06.2021.

Plastivoje von Silikondza.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
23:03 17.06.2021.

Već sam se zabrinuo. Gdje je ova bila?

KO
Kott
20:52 17.06.2021.

Neka mu modni mačak pravi društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije