Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U njenom stilu

Prvo slavlje u novoj kući: Ovako je Ella čestitala suprugu rođendan

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
17.06.2021.
u 15:30

Ona i Charles zajedno su sedam godina a upoznali su se u Londonu gdje je Ella tada živjela i radila. Vezu su okrunili brakom u Las Vegasu 2019. godine.

Ella Dvornik i njezina obitelj konačno su se smjestili u svom novom domu u Istri, a preseljenje se poklopilo i sa rođendanom njezinog supruga Charlesa (44). Bio je to povod i za prvo slavlje u novom domu, a Ella je suprugu uputila sljedeću čestitku: "Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET! Želim nam još puno zajedničkih rođendana tijekom kojih ćemo ostajati mladi u glavi dok nam tijela stare. 28 zauvijek. Volim te."

U Istri su se preselili prije nekoliko dana i influencerica i blogerica ispričala je kako nije bilo ni lako ni jednostavno dobiti kredit. - Bizarna stvar koja mi se uvijek mota po glavi jest da sam u zadnjih pet, šest godina, otkad sam se vratila u Zagreb, više plaćala najam nego što sad plaćam kredit za kuću na moru. Sjećam se kad sam prvi put tražila kredit, pa su mi rekli da ne mogu toliko dobiti iako je rata bila manja nego što sam tada davala za stan. I mnogo ljudi tako živi cijeli život, drugima otplaćuju kredit, a svoj ne mogu dobiti. Jako bizarno vrijeme. Ja sam se isto otelila da dobijem iako sam uredno plaćala i kreditne kartice i najam i režije i sve ostale izdatke - napisala je Ella.

 

 

Ona i Charles zajedno su sedam godina a upoznali su se u Londonu gdje je Ella tada živjela i radila. Vezu su okrunili brakom u Las Vegasu 2019. godine i roditelji su tri i pol godine stare Balie i Lumi koja ima godinu dana i četiri mjeseca.

Komentara 14

DO
Domumom
17:06 17.06.2021.

Uradak o ovoj ekipi više ne čitam. Postaje frustracija i morbidno. Dokad više ovakvih "člančića".

PP
Preodgojen_Povratnik
18:03 17.06.2021.

Pa koliko jos? Ako placaju u redu, ali ako ne, pa zar nema nikog drugog u ovoj jadnoj zemlji?

ST
stric22
19:03 17.06.2021.

... nego .... što je sa jelom solidarnom .... evo dan pri kraju a vi ni slova ... ..... kad se probudila , kojom nogom je danas napravila prvi koračić .... .... i još milijun bitnih detalja ima .... aa vi muk .... .... sramite se ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije