Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uhvati bingo ritam'

Maja Šuput kao pojačanje Miroslavu Škori i Antoniji Blaće

Maja Šuput i Elfs
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
1/4
07.11.2014.
u 11:57

U ponedjeljak u emisiju 'Uhvati Bingo ritam' Antoniji Blaće i Miroslavu Škori stiže pojačanje - Maja Šuput...

U ponedjeljak u emisiju 'Uhvati Bingo ritam' Antoniji Blaće i Miroslavu Škori stiže pojačanje - Maja Šuput.

Osim što će otpjevati nekoliko svojih hitova, Maja će se okušati u igri 'Od početka do naslova'.  Cilj igre je pogoditi naziv pjesme koju natjecatelj, u ovom slučaju Maja, recitira. A uz Maju Šuput, ovog ponedjeljka u studio dolaze, već uobičajeno, dvoje natjecatelja. Točnije, dvije dame! Jedna dolazi prvi put, a druga – već treći! Dragana Šimić Bingo igre ima u malom prstu!

- Pratim svaku emisiju i generalno volim kvizove. A kako sam došla do toga da se već treći put vraćam? Znanje, ali i sreća. Mislim da u ovakvoj igri moraš imati malo sreće. Iako na posljetku ispadne da znamo i više nego što smo mislili da znamo, otkrila je tajnu uspjeha Dragana kojoj činjenica da dolazi iz istog mjesta kao naš Miroslav Škoro nije mnogo pomogla. Ponovno će je pratiti najbolja prijateljica Jasna. Cure pobjedu namjeravaju proslavili na večeri, ako uspiju poraziti veterinarsku tehničarku Petru Pekač, buduću majku koja od dobitka želi urediti dječju sobu.

>>Zamaskirala se u omiljenu životinju i raspametila zagrebačku publiku!

>>U novom spotu skinula se gotovo sasvim i poručuje: Uvijek nosite lijepo donje rublje

Komentara 1

PE
pettra217
14:18 07.11.2014.

MOLIM VAS promijenite pravilo da se natjecatelji ne mogu vraćati u slijedeću emisiju jer ja osobno više ne mogu gledati ovu proračunatu tuku bez sluha koja s 23god glumi finu gospođu i koja ide dalje isključivo da bi se mogla naslikavat po televiziji i za to koristi sve moguće bezobrazne smicalice. emisija je odlićna, voditelji također, ali slijedeću emisiju preskačem jer stvarno ovu draganu ne mogu više gledati. nadam se da će joj sad u ponedjeljak konačno doći kraj i da će otići bez kune i naravno pasti u zaborav... hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije