Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUTJEŠNA PRIJATELJICA

Maja Sever emotivnom posvetom prisjetila se prijatelja Bage i otkrila gdje je njegov pas

Mislav Bago i Maja Sever
Foto: Pixsell
1/9
30.09.2022.
u 18:30

- Nedostaje do boli. Svaki dan. I dalje čekam da naiđe iz smjera Kvatrića. Mala je dobro. Kod jedne divne žene koja mi je putem postala draga prijateljica. A Mala k’o Mala i kod njih radi nered. Mimi bi bio sretan da zna gdje radi nered, napisala je Maja uz fotografiju Bagine kujice Male

Novinarka HRT-a Maja Sever na Facebooku je napisala emotivnu posvetu pokojnom prijatelju Mislavu Bagi i otkrila kako je njegova kujica Mala udomljena. 

- Nedostaje do boli. Svaki dan. I dalje čekam da naiđe iz smjera Kvatrića. Mala je dobro. Kod jedne divne žene koja mi je putem postala draga prijateljica. A Mala k’o Mala i kod njih radi nered. Mimi bi bio sretan da zna gdje radi nered, napisala je Maja uz fotografiju Bagine kujice Male. 

Podsjetimo, nakon Bagine tragične smrti Sever se oprostila od dugogodišnjeg prijatelja.

- Mimi, pa kaj?! Daj pošalji poruku u grupu da se zaj******. Da smo papci i da smo nasjeli na foru. Pa se nađemo oko sedam u kvartu na limunskoj i Radleru.  Naša najstarija imala je figuricu štrumfa koji se zvao Bago. Toliko su ga voljele. Na jedan je ročkas dofurao ogromnog snjegovića koji svira i pleše kad god se netko pomakne u sobi. Zadavila sam ga skoro. Ono što mnogi od vas koji ste ga gledali na televizijama ne znate jest da je Mislav bio dobričina kojem nikad nije bilo teško pomoći. I ne samo privatno. Sto puta bi nazvao i pitao: daj, kaj da napravimo za one tvoje koje si objavila na fejsu... i puno puta je pomogao. Taj novinarski napadački gard... to je bio samo posao. Izgubili smo jednog dobrog, dragog i poštenog čovjeka. Prijatelja i brata. Mimi, koma je ovo sve. Molim te napiši da nije istina, objavila je Sever na Facebooku. 

VIDEO: Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete II. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije