Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podigli atmosferu

Maja nije mogla sakriti simpatije prema natjecatelju: 'Ti si baš moj tip! Točno to što ja volim'

Foto: Screenshot Nova TV
1/12
31.10.2022.
u 11:01

Najveća želja Blagovestu Georgievu Kisyovu, članu skupine Akustika Balkana, bila je izazvati emocije kod žirija i publike, a ne samo da su u tome uspjeli, već su osvojili i četiri prolazna glasa.

Atmosferu u studiju u šestoj audicijskoj emisiji svojom su svirkom podigli članovi glazbene skupine Akustika Balkana Blagovest Georgiev Kisyov, Dino Likar i Juraj Šargač. Kao sportaš i dugogodišnji trener badmintona Blagovest se već ostvario, no u njemu je tinjala želja za pokaže i svoj glazbeni talent zbog čega se zajedno s kolegama prijavio na Supertalent.

Najveća želja bila mu je izazvati emocije kod žirija i publike, a ne samo da su u tome uspjeli, već su osvojili i četiri prolazna glasa.

Ludilo, top, ti si baš moj tip! Točno to što ja volim. Uopće nisi napadan, potpuno si normalan, kul si, znaš da si dobar. Imaš tako dobru rašpu u glasu, a opet potegneš visinu. Uopće se ne naprežeš, totalno ti je svejedno. Izabrao si super pjesme, imaš dva super tipa na gitari, razvaljujete i baš vas boli briga. Ja mrzim dosadno, a vi to svakako niste“, poručila je Maja. 

"Dojmio me se ovaj nastup, ja sam vas od prve do zadnje sekunde s radošću slušala, i slušala bih vas ponovno", priznala je Martina Tomčić.

"Bili ste mi jako dobri", dodao je Davor Bilman.

"Ja stvarno volim glazbu, imate neku dobru vibru, odnesete nas negdje drugdje", poručio im je Fabijan Pavao Medvešek.

Inače, Kisyov kao mali nije znao ni što je badminton. Pošto je tada bio, kako kaže, bucmast, prihvatio je prijedlog profesora tjelesnog da se upiše na badminton i dogodila se ljubav na prvi udarac. Bio je vrlo uspješan igrač u rodnoj Bugarskoj, a sada trenira najjače igrače u Hrvatskoj.

Nudili su mu trenersku karijeru u Danskoj, ali se ipak odlučio ostati ovdje jer u Danskoj je drugačiji mentalitet, a Blagovestu, kako je rekao, treba toplina.

VIDEO>>Tko je supruga novog britanskog premijera? Njeno bogatstvo procjenjuje se na 500 mil. funti, obitelj je imućnija od Charlesa III

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije