Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Fini" odgoj

Maja Morales policajcu: “Puši k...., kretenu šugavi!”

FARMA
Nova TV
15.04.2010.
u 15:58

Policajci su je malo dalje zaustavili: – Nema šanse da idem s vama! – vikala je i vrijeđala ih. Poslije, dok su je vodili u postaju, poručila je: “Mamu si guraj i stavljaj unutra, ped...!”

Puši k..., majmune, kretenu šugavi! – počastila je Maja Morales (21), rođena Žaper, policajce koji su je zatekli u prekršaju, dok je nevezana vozila bez položena ispita.

Jučer se pojavila na Prekršajnom sudu i priznala vrijeđanje, a izrečena joj je kazna od 40 dana zatvora, uvjetno na godinu, 1400 kuna i još šest mjeseci zabrane vožnje nakon što položi vozački ispit. Oko 0.30 sati 15. travnja uhvaćena je na križanju Vukovarske i Ulice Kruge kako u traci za skretanje lijevo nastavlja vožnju ravno.

Policajci su je malo dalje zaustavili:

– Nema šanse da idem s vama! – vikala je i vrijeđala ih. Poslije, dok su je vodili u postaju, poručila je: “Mamu si guraj i stavljaj unutra, ped...!”

Komentara 32

DU
Deleted user
08:09 16.04.2010.

Sa Farme je pobjegla jer se nije željela odreći sexa, a sada će naučiti što je pravi život.

ČO
čombe
09:49 16.04.2010.

Dečki su njoj trebali fizionomijski složiti jednog malog Alena tako da plavoj glupači i svim drugima ne bi nikad više palo napamet tako vrijeđati momke u uniformi ... E da sam joj ja taj majmun samo bio u noćnoj patroli vidjela bi ona kako se pjeva i trepeće okicama punih zvjezdica Lijepa naša sve do policijske postaje ...

OB
-obrisani-
01:00 16.04.2010.

Hehehe ma tko je ta sad opet? Boze moj pa to danas svaka koza moze u novine. A vi novinari se sramite svoga zanata jer da drzite do sebe ne bi nas zatrpavali sa nekim brdskim kozama i cobanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije