Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTENI POZIV

Maja Bajamić poručuje: 'Ne šalji mi poruke!'

Maja Bajamić
Foto: Marko Čordaš
1/5
29.06.2018.
u 15:28

S Krešom i Žuvijem se poznajem dugi niz godina. Pjesma mi je baš po guštu,tako zamišljam ljeto, bez mobitela i nepotrebne komunikacije. Ljudi, treba uživati u životu, napunite baterije, ja hoću!” – poručuje Maja

Krešo i Žuvi, poznati splitski reperi autori su pjesme Propušteni poziv koju su začinili gostovanjem atraktivne pjevačice Maje Bajamić. Kombinacija vrhunskog vokala i repera pravi je recept za ljetni hit.

"Prije dvije godine smo složili pjesmu, a do suradnje je došlo spontano. Nedavno sam odlučio počastiti ekipu sa spotom pa smo se bacili na posao. Maja je svoj dio sjajno odradila te je i očekivano rezultat takav. Mogu najaviti u skorije vrijeme još spotova za novi album Kreše i Žuvija."- izjavio je Krešo nakon premijere spota koji potpisuje Marko Čordaš. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Splitu i cijeli spot ima melankoličnu atmosferu koja najbolje opisuje ljeto.

“S Krešom i Žuvijem se poznajem dugi niz godina. Pjesma mi je baš po guštu,tako zamišljam ljeto, bez mobitela i nepotrebne komunikacije. Ljudi, treba uživati u životu, napunite baterije, ja hoću!” – poručuje Maja koja za jesen priprema autorske pjesme koje će objavljivati kao singlove. Do tada uživajte u propuštenim pozivima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije