Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdila nagađanja

Madonna: Presretna sam, blizanke su sada dio naše obitelji

Madonna
Foto: Facebook
1/4
09.02.2017.
u 08:49

Pop kraljica na društvenim mrežama je objavila fotografiju s četverogodišnjim sestrama blizankama iz Malavija i potvrdila vijest da je posvojila djevojčice

Madonna je i službeno potvrdila da je posvojila sestre blizanke iz Malavija.

- Sada mogu službeno potvrditi da je proces posvajanja blizanki i službeno gotov i presretna sam što su postale dio naše obitelji. Želim zahvaliti i svima u Malaviju koji su mi pomogli tijekom procesa posvajanja i molim da mediji poštuju našu privatnost. Hvala i svim mojim prijateljima i obitelji i mom timu na velikoj potpori i ljubavi - napisala je Madonna na Instagramu i Facebooku uz fotografiju na kojoj je s četverogodišnjim blizankama u šetnji. 

Strani mediji prenose da je sutkinja u obrazloženju zašto je Madonni odobreno posvajanje u Malaviju napisala da je zadovoljna što je Madonnin jedini motiv pružiti djevojčicama dom, ljubav i zaštitu. 

Vijest da će pop kraljica u 58. godini posvojiti dvoje djece iz Malavija pojavila se u studenom, ali tada je Madonna demantirala tu objavu da bi na kraju prije nekoliko dana njen glasnogovornik potvrdio da su ovi navodi istiniti. 

Madonna ima još četvero djece, kći Lourdes (20) koju je dobila u vezi s  kubanskim glumcem Carlosom Leonom, sina Rocca (16) kojeg ima iz braka s redateljem Guyem Ritchiejem te sina Davida (11) i kći Mercy (10) koje je posvojila u Malaviju. 

>>Madonna održala najvažniji govor u karijeri i postala junakinja žena 

>>Madonna Cordenu priznala kako se ljubila s Michaelom Jacksonom

Ključne riječi

Komentara 4

LU
Lujo123
09:34 09.02.2017.

Cirkusantica - jadna ova djeca!

PE
PepeCoco
09:38 09.02.2017.

popkraljica!! možda u vašem svijetu prisilnog kunzumiranja sve i svačega sa zapada!

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:00 09.02.2017.

Madonni je pala popularnost pa se izjavom kako želi raznijeti Bijelu Kuću i posvajanjem djece iz Afrike želi vratiti na naslovnice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije