Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARAN ODNOS

Predsjednik Trump sam je širio glasine da ga je Madonna zvala na spoj

US President Trump signs Executive Orders . DC US President Donald Trump looks on before signing Executive Orders in the Hall of Heroes at the Department of Defense in Virginia, January 27, 2017. Photo by Olivier Douliery/Abaca Pool/ABACA /PIXSELL
Foto: Reuters
1/2
29.01.2017.
u 16:00

Na površinu je ponovno izišao tekst iz Washington Posta, koji je prvi put objavljen u svibnju 2016., kako je Trump sam proširio te glasine

Davno prije nego što je Madonnin govor na nedavnom Women’s Marchu opisao kao “odvratan”, novi američki predsjednik, milijarder Donald Trump, proširio je trač da je kraljica popa željela s njim izaći na spoj.

Na površinu je ponovno izišao tekst iz Washington Posta, koji je prvi put objavljen u svibnju 2016., kako je Trump sam proširio te glasine. Naime, kada su svojedobno reporteri magazina People nazvali njegov ured da bi provjerili razvodi li se uistinu od tadašnje supruge Marle Maples, javio im se muškarac koji se predstavio kao John Miller te im dao informaciju da su Madonna i Kim Basinger žarko željele izaći s Trumpom, no da one njega nisu nimalo zanimale.

Nakon što su ponovno poslušali snimku razgovora, novinari su shvatili da su razgovarali s Trumpom. 

Ključne riječi

Komentara 1

RO
Robinhood3
06:40 30.01.2017.

taj trump nije normalan. ako ovako nastavi nece on jos dugo biti predsjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije