Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENOST ZA PAMĆENJE

Madonna održala najvažniji govor u karijeri i postala junakinja žena

Madonna
Foto: Screenshot
1/4
18.12.2016.
u 13:30

- Stojim ovdje pred vama kao otirač, hoću reći kao žena u svijetu zabave. Hvala vam jer ste prihvatili moju sposobnost da održim karijeru dugu 34 godine, usprkos seksizmu, mizoginiji i kosntantnim napadima - kazala je Madonna.

Madonna je održala snažan i emotivan govor na dodjeli nagrada Billboarda na eventu psvećenom ženama. Nakon što je dobila nagradu za Ženu godine, kraljica popa je progovorila o seksizmu, mizoginiji i nasilju koje je trpila tijekom godina bavljenja glazbom.

- Stojim ovdje pred vama kao otirač, hoću reći kao žena u svijetu zabave. Hvala vam jer ste prihvatili moju sposobnost da održim karijeru dugu 34 godine, usprkos seksizmu, mizoginiji i kosntantnim napadima - kazala je Madonna.

Bowie mi je bio idol

Dodala je kako joj je najveći idol na početku karijere bio David Bowie jer se opirao prihvatiti standardne podjele na spolove, no ubrzo je shvatila da ona kao žena ne može slijediti njegov primjer i dobiti isti tretman.
- Isto je bilo i s Princeom. On je trčao okolo u visokim potpeticama i s ružem na usnama, dok mu je visila guza. No, on je bio muškarac. Tada sam shvatila kako žene nemaju istu slobodu kao muškarci - rekla je Madonna.

>>Madonna nudi oralni seks svima koji svoj glas daju Hillary Clinton

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
14:01 18.12.2016.

Ona je smece koje pola karijere temelji na golotinji i pretvaranju sebe u komad mesa. A sad glumata nesto.

YO
yopi
14:49 18.12.2016.

Neka svako pogleda film gdje je ona na pozornici sa maloljetnom djevojkom (17 godina) pa neka se jos jednom javi!!Samo upisite "madonna commits sexual assault" pa nadite filmic ili clanak...mislim da bi muskarac za tu istu radnju dobio par godinaa zatvora a da ne pricam o medijskoj kampanji... ona je zadnja osoba koja moze pricat o seksualnoj diskriminaciji.

BI
bijelocrveni
17:20 18.12.2016.

Je li to ona sto je prije par mjeseci rekla kako ce oralno zadovoljiti svakog tko glasa za Clintonicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije