Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA POPA

Madonna morala otkazati nedjeljni koncert u Parizu

Madonna
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/6
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.03.2020.
u 09:26

Ona bi u Parizu trebala biti do 11. ožujka u okviru svoje turneje "Madame X Tour" kojoj je francuska prijestolnica zadnja etapa. Na koncertu u četvrtak Madonna je već imala velikih problema i pokazivala znakove slabosti.

Madonna je u nedjelju navečer morala otkazati koncert u Parizu zbog ozljede, objavila je koncertna dvorana u kojoj je trebala nastupiti.

- Sa žaljenjem vas obavještavamo da je Madonnin šou otkazan zbog ozljede koja dulje traje, napisala je dvorana Grand Rex na svojoj internetskoj stranici. Nije pojašnjeno hoće li 61-ogodišnja američka pjevačica biti u stanju nastupiti u večerima koje slijede. Kraljica popa sinoć se na svom Instagram profilu ispričala fanovima i pojasnila što se dogodilo.

Madonna
1/30

- Evo me, od krvi i mesa. Da se bar koljeno nije okrenulo i puknula hrskavica. Hvala Bogu na ovom podsjetniku kako smo svi ljudi. Prije dvije večeri pala sam na pozornici, kada je doslovno greškom izvučena stolica ispod mene, i pala sam na pod. Prošlu večer sam izdržala samo zato jer mrzim razočarenja. Danas vidim kako ova slomljena lutka koja se zakrpala ljepilom i trakom mora ostati u krevetu nekoliko dana, kako bi turneju završila s osmijehom na licu, i u jednom komadu, napisala je Madonna na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here I Am——Flesh and Blood 🩸 If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes.........But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ❌ Thank You for your understanding Paris! 🇫🇷 🙏🏼 #madamextheatre

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ona bi u Parizu trebala biti do 11. ožujka u okviru svoje turneje "Madame X Tour" kojoj je francuska prijestolnica zadnja etapa. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mare0801
22:34 02.03.2020.

ima 60 godina. Ne mora vesti goblene i obrezivati ruže u vrtu, ali skakati po pozornici i uštrcavati pitaj Boga koliko sranja da bi to uspjela, ne ide to ....

IH
iron.hide.54966
10:02 02.03.2020.

Ipak neka korist od tog virusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije