Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJELI SAVJETE

Maca iz ŽNV progovorila o ozbiljnoj temi i svim muškarcima poručila samo jedno

Marijana Džolić Maca
Foto: Instagram
1/5
23.01.2020.
u 07:00

Jedna od omiljenih sudionica RTL-ovog showa tako redovito pratitelje nasmijava svojim objavama, a ovaj put odlučila je to isto napraviti s aktualnom temom.

Bivša natjecateljica 'Života na vagi' Marijana Džolić, poznatija kao Maca, gedatelje je zabavljala na malim ekranima, a toliko im je prirasla srcu da joj i dalje prate svaki korak na društvenim mrežama.

Jedna od omiljenih sudionica RTL-ovog showa tako redovito pratitelje nasmijava svojim objavama, a ovaj put odlučila je to isto napraviti s aktualnom temom.

Naime, Maca je snimila video u kojem priča o savjetima kako se boriti sa siječanjskom depresijom.

- Kažu da je danas najdepresivniji dan u godini. Dobro, možda nekome i bude. Ali, ja imam savjet za ove muške koji su oko nas: dajte svojoj ženi para. Vjerujte mi, depresija nestaje. Još kad ovako dođete u dućane, i po mogućnosti vam još piše negdje 'sale', pa čovječe Božji, nema te depresije koja nas može ubiti taj dan - rekla je Maca. 

Još jedna bivša sudionica showa, Danijela Pavić, također se javila u komentarima i sve potvrdila. 

- Potpisujem sve - napisala je Danijela. 

Ključne riječi

Komentara 5

DO
dopizdilomi
08:08 23.01.2020.

A što na to kaže Daca iz RND?

DU
Deleted user
08:53 23.01.2020.

Predlažem da pustite macu nek savjetuje i razveseljava kuce koje ju žele pratiti, a nas mujcike koji samo čitamo članke na portalu i nismo fanovi, da poštedite i maci i kuci i cuci. Hvala, hvala, hvala!

AN
ANNY
07:50 23.01.2020.

Savjet je totalno neprihvatljiv, samostalna žena koja ima svoj stav neće rješiti depresiju novcem, koje joj udjeli muškarac.Ako nešto želim to ću si kupiti sama u okviru svojih mogućnosti i biti ponosna na sebe.Uostalom kakva depresija ? Ima boljih ii lošijih dana, ali to je život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije