Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna mama

M. Cvjetković izašla iz rodilišta i zahvalila bivšem dečku N. Janjić

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, Dalibor Urukalović/Pixsell
1/3
11.09.2017.
u 14:23

Bivša misica rodila je kćer Vitu, a prije povratka kući s malenom, na Instagramu je napisala veliku zahvalu svim liječnicima Petrove bolnice

Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković Kević izašla je iz rodilišta s kćeri Vitom, a prije odlaska kući na Instagramu je zahvalila liječnicima Petrove bolnice, među kojima je i Marko Kisić, bivši dečko glumice Nataše Janjić.

 

 

 

Velika hvala mom prijatelju i doktoru Marku Kisiću. Od samog početka je bio uz mene i moju Vitu... Zajedno smo prošli sve i na kraju je prvi ugledao najveću ljubav mog života,moju prekrasnu kćerkicu. Riječima ne mogu opisati količinu moje sreće i zahvalnosti. Hvala doc. dr. sc.Joško Lešin, dr. Karlo Tomičić, dr. Ivana Jurković... cijelom timu Petrove bolnice, kao i našoj prijateljici dr. Nelki Tomić koja mi je jako pomogla od početka trudnoće – napisala je Maja. 

Komentara 11

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:15 11.09.2017.

Čestitke, kao i svim ostalim majkama, Molim još da mi objasnite ko je dotična?

PI
Pikador
15:17 11.09.2017.

Ima li Vita slučajno i tatu ????????

RI
rikavac
14:40 11.09.2017.

A znal se koje sponzor tog djeteta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije