Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo najskuplje

Luksuz i na odmoru! Maja Šuput odabrala natikače za 4.500 kuna

27.07.2020.
u 19:50

Naime, pjevačica je na nogama, umjesto očekivanih štikli s vrtoglavo visokom potpeticom, imala Diorove natikače, Cijena takvih "šlapica" je oko 4.500 kuna, a uz njih je upasirala i torbicu istog brenda.

Iako je proteklih godina godišnji odmor uglavnom provodila na egzotičnim destinacijama, pjevačica Maja Šuput ove je godine odabrala Hrvatsku. Ona i suprug Nenad Tatarinov uputili su se u jedno mjestašce u Istri gdje su iznajmili luksuznu vilu s bazenom u kojoj provode vruće dane i pune baterije za nastavak poslovnih aktivnosti.

Ipak, i na godišnjem odmoru oboje pomno vode računa o tome što će odjenuti i kako će se prezentirati obožavateljima na Instagramu. Tako je Maja, uz objavu kako je riječ o partyju, objavila fotografiju sebe i supruga u elegantnom izdanju. Ona je odjenula dugu dekoltiranu haljinu trendi boje pijeska, a suprug je imao bijele hlače, košulju i sako koji se savršeno slagao s Majinim izborom haljine.

Neke od pratitelja malo je iznenadio izbor obuće. Naime, pjevačica je na nogama, umjesto očekivanih štikli s vrtoglavo visokom potpeticom, imala Diorove natikače, Cijena takvih "šlapica" je oko 4.500 kuna, a uz njih je upasirala i torbicu istog brenda.
Inače, iako nema nastupa na svadbama i koncertima, Maja ne miruje. Nedavno je izdala svoj parfem, a tijekom lockdowna je osmislila i liniju vlastite kozmetike koju uskoro planira plasirati na tržište.

Komentara 2

Avatar Edgedancer
Edgedancer
20:37 27.07.2020.

Taman kolika je mjesečna potpora

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:58 27.07.2020.

maja šuput-ideš za dubai?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije