Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Hana Rodić otkrila je li istina da je trudna i kamo su Goran i ona nestali

Hana i Goran
Foto: Instagram
1/5
27.07.2020.
u 14:10

"Mnogi od vas slali su mi poruke je li sve u redu, zašto nas nema, jesmo li prekinuli, jesam li trudna? Ljudi, ja niti sam trudna niti smo prekinuli, sve je u redu. Ne može biti bolje. Čak vam spremamo nešto novo", rekla je Hana

Hana Rodić i Goran Jurenec proteklih mjesec dana nestali su s društvenih mreža, a fanovi su se zapitali je li par kojeg smo upoznali u showu "Gospodin Savršeni" možda prekinuo ili je čak Hana ostala trudna, pa je to razlog njihovog nestanka. Hana se ovog vikenda javila na Instagram storyju i sve demantirala. 

– Mnogi od vas su mi slali poruke je li sve u redu, zašto nas nema, jesmo li prekinuli, jesam li trudna? Ljudi, ja niti sam trudna niti smo prekinuli, sve je u redu. Ne može biti bolje. Čak vam spremamo nešto novo. Ali to je još tajna. Otkrit ćemo sve na vrijeme", rekla je Hana koja je nakon toga u razgovoru za RTL detaljnije objasnila njihove planove. 

Hana i Goran
1/7

"Goran i ja odlučili smo kratko pauzirati od društvenih mreža, jednostavno nam je bio potreban predah. Naši pratitelji  dosta su se zabrinuli pa sam odlučila objaviti kratki Storytime kako bismo ih obavijestili da je sve u redu. Nakon što neko vrijeme nismo bili aktivni, započele su razne teorije zavjera, a jedna od njih bila je da sam trudna, druga je bila da smo prekinuli... Bilo je dosta pretpostavki zašto nas nema, ali nitko nije pogodio da smo samo trebali odmor i da se iza toga ne krije neki veliki misterij", kazala je Hana koja se zbog ljubavi preselila u Berlin.

"Njemačka je trenutačno moj dom, hoće li tako i ostati... Ne znam, Goran i ja razmatramo opciju da zbog posla možda preselimo u London, ali nismo još odlučili", kazala je Hana i dodala da se neće tako skoro vraćati u Zagreb. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije