Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objasnio pozadinu

Luka rasplakao pratitelje, nitko ne može vjerovati što je tetovirao na leđima

Foto: Instagram screenshot
1/8
06.08.2020.
u 21:20

Tu pjesmu napisala je njegova majka 1996. godine, a on ju je sada cijelu tetovirao na svojim leđima, čime je raznježio pratitelje.

Luka Budak, bivši natjecatelj show 'Brak na prvu', iznenadio je pratitelje na društvenim mrežama kada je objavio fotografiju na kojoj pozira gledajući prema moru. Naime, pokazao je tetovažu koju je dao izraditi na leđima.

1/7

- Našim dečkima. Od prvog dana kada smo vas vidjeli, kao rođene svoje smo vas doživjeli. Sve što imamo vama ćemo dati, jer ćete vi sigurno dobri ljudi postati. Na svijetu nam ništa važnije nije, nego da u vama dobro srce bije. Od smrti i bolesti mi ćemo se skriti, dok ne vidimo kakvi ćete vi očevi biti - započeo je Luka objavu i onda objasnio što je to.

Tu pjesmu napisala je njegova majka 1996. godine, a on ju je sada cijelu tetovirao na svojim leđima, čime je raznježio pratitelje.

Foto: Instagram screenshot

- Slikao sam pjesmu i odlučio je ovjekovječiti na svojim leđima kao najljepši podsjetnik bezuvjetne ljubavi najveće žene u mom životu, moje majke Jadranke. Danas, skoro mjesec dana prije mog 30. rođendana shvatih da ljubav nisu samo riječi već djela, a moja mi je majka (i tata) to najbolje pokazala - poručio je Luka. 

'Predivan tekst i tetovaža', 'Plačem, divno', 'To je ljubav', samo su neki od pozitivnih komentara.

Luka se ovih dana odmara na otoku Pagu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:09 07.08.2020.

srećom pjesma nije duža tko zna gdje bi tetovaži bio kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije