Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio obožavatelje

Luka Nižetić se javio iz Grčke i objavio fotografiju iz kade: Kapetane izgledaš kao milijun dolara

Foto: Promo
1/6
05.10.2021.
u 21:00

Pjevač Luka Nižetić (38) često dobiva komplimente na račun svog izgleda, pa je i novom objavom na Instagramu raspametio pratiteljice. Luka je objavio fotografije s jednog od najpoznatijih grčkih otoka Santorinija na kojoj pozira u kadi, a kroz prozor seže pogled na more.

Pjevač Luka Nižetić (38) često dobiva komplimente na račun svog izgleda, pa je i novom objavom na Instagramu raspametio pratiteljice. Luka je objavio fotografije s jednog od najpoznatijih grčkih otoka Santorinija na kojoj pozira u kadi, a kroz prozor seže pogled na more.

Uz fotografije je kratko napisao "Kalimera Santorini", a ubrzo su se počeli nizati lajkovi i komplimenti.

"Izazivaš jel?", "Lijepo sve", "Sviđa mi se", "Baš ti pristaje ambijent", "Kapetane izgledaš kao milijun dolara", "Odmori se dobro, zaslužio si", "Predivno", "Jel trebaš masažu?", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Inače, Luka se uz uspješnu glazbenu karijeru može pohvaliti i uspjehom na domaćoj gastronomskoj sceni pa je ove godine odlučio proširiti posao. Naime uz već uhodani bistro Fabrika na Komiži na otoku Visu otvorio je je pizza & bar Hum koji se nalazi u prostoru nekadašnje stare kavane iz 1906. godine u kojoj su se okupljale brojne generacije.

Luka je upravo na Komiži ovo ljeto priredio pravi spektakl na rivi kada se namazao kečapom i tako prošetao pred ljudima kao dio izazova.

-U nedostatku blata namazao sam se kečapom. Baš je cool biti u situaciji gdje te ljudi gledaju ispod oka pitajući se jesu li ovome sve na broju. Kako život ne smije biti dosadna pojava, uvijek sam bio i ostao spreman za ludosti- napisao je Luka tada u opisu videa i pozvao pratitelje da ne bude jedini u izazovu. 

Nižetić je također nedavno objavio i fotografiju s ocem Milom, a nakon što je objavio fotografiju na kojoj obojica poziraju u kupaćim obožavatelji su zaključili kako je sada jasno od koga je naslijedio dobre gene.

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi 15 godina mlađu Hanu Huljić 

Ključne riječi

Komentara 6

KI
kizz111
21:17 05.10.2021.

Slavko slika

LO
lori
21:06 05.10.2021.

Bio na ljetovanju zajedno s frendom Sobinom. Samo ne znam zašto to taje

Avatar billybull
billybull
21:31 05.10.2021.

Znate li vi uopce znacenje rijeci obozavanje? Zakaj bi bilo tko ovoga obozavao? Da netko voli njegove pjesme, da se nekom svidja kak zgleda itd kuzim. Ali obozavati ga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije