Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNO IZDANJE

Luka Nižetić pohvalio se novim izgledom: 'Spavaš li mirno Brad Pitt'

Luka Nižetić
Foto: Ružica Gami
1/9
29.09.2020.
u 22:00

- Brad Pitt, spavaš li mirno, napisao je pokraj fotografije koja je u manje od jednog dana dobila 5000 lajkova. Uslijedile su i druge usporedbe, pa su neke pratiteljice napisale kako Luka podsjeća na Thora, ali i Bon Jovija te Kurta Cobaina

Pjevač Luka Nižetić vatio se u Zagreb s Visa, gdje je ao i svakog ljeta vodio restoran "Fabrika". Luka je promijenio imidž, pa sad ima svijetliju dugu kosu, a novim imidžom pohvalio se na Instagramu.

- Brad Pitt, spavaš li mirno, napisao je pokraj fotografije koja je u manje od jednog dana dobila 5000 lajkova. Uslijedile su i druge usporedbe, pa su neke pratiteljice napisale kako Luka podsjeća na Thora, ali i Bon Jovija te Kurta Cobaina. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Prezgodan...sa plavom kosom ili smeđom....maa famozan, napisala mu je jedna obožavateljica. 

- Opa kakav macan.Ne moze čovjek da se ne zaljubi u tebe kad svakog dana izgledaš sve bolje i ljepše, dodao je Lukin pratitelj. 

Pjevač nam je nedavno u intervjuu kazao kako su Splićani posebna sorta ljudi, koju neki teško mogu razumjeti.

– Koja god da je vlast, ideologija, okolnosti... Splićani su uvijek isti – bučni, nepredvidivi, srčani, dišpetozni, s mentalitetom koji se tijekom povijesti i nije previše mijenjao. Split je kao neka pozornica za uprizorenje Fellinijevih filmova, gdje u njemu nitko nije zvijezda. Mnoge se stvari kod njega ne mogu učiniti razumljivima ljudima sa strane što je možda i razlog da im je toliko privlačan i opojan. Split je intenzivan u svakom pogledu, što zbog svoje ljepote, a što zbog svoje ludosti kojom se ponosi, kazao je Luka. 

Pjevač Siniša Vuco skinuo je 40 kilograma: “Znao sam vagu nositi sa sobom u restoran...”

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:19 29.09.2020.

ridikul malo jači

Avatar RvaTina
RvaTina
16:14 30.09.2020.

Nego jel onda on ljubi zenske ili muske (nije da sudim..al eto tipičan balkanjeros)!

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
07:51 30.09.2020.

kaj Slavek na to veli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije