Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz emotikon duge

Luka Nižetić objavio fotku sa zagrebačog Pridea: 'Ljubav je mukte'

Foto: Instagram screenshot
1/6
03.07.2021.
u 17:53

U opisu fotografije stavio je i emotikon duge. Fotka je brzo skupila gotovo 100 lajkova. Nižetić je, inače, trenutačno u Komiži gdje je prošlo ljeto uspio otvoriti svoju Fabriku.

Pjevač Luka Nižetić na Instagramu je podijelo fotografiju sa zagrebačke povorke ponosa. Luka je objavio fotku na kojoj se vidi osoba koja drži plakat na kojem piše 'Ljubav je mukte', što je inače i naslov njegove pjesme.  

U opisu fotografije stavio je i emotikon duge. Fotka je brzo skupila gotovo 100 lajkova.

 

Nižetić je, inače, trenutačno u Komiži gdje je prošlo ljeto uspio otvoriti svoju Fabriku koju vole i brojne poznate osobe, a tada nam je prošlo otkrio i koje njegove delicije vole naši poznati.

- Puno je tu mojih dragih prijatelja i kolega koji svrate do restorana. Svake godine mi dođu Dino i Viktorija Rađa, Larisa Lipovac sa svojim društvom, Maksim Mrvica, Goran i Nives Ivanišević, kao i Janica Kostelić. Puno držim do mišljenja prijatelja jer znam da će biti iskreni i reći mi što im se sviđa više, a što manje. Dino Rađa je npr. ovog ljeta bio oduševljen pašta fažolom, Janica obožava burgere, a Maksim bruskete s kozicama. Goran Ivanišević i Nives svaki dan su dolazili na doručak gdje su kajgana i domaća granola s grčkim jogurtom i voćem bili njihovi favoriti. Zadovoljstvo je svakom ugostitelju, pa tako i meni, vidjeti kako njegovi gosti uživaju i daju kompliment na hranu, a još ako se zbog nje i vraćaju samo potvrđuje da ono što radimo, valjda radimo dobro - kazao nam je tada.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar ŠTO_DALJE
ŠTO_DALJE
18:38 03.07.2021.

Žive zajedno on i Slavko.

BU
Bumtras
19:18 03.07.2021.

Ajde konacno je izasao iz ormara.

DV
dvojnica
19:44 03.07.2021.

Jadno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije