Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao ranije

Luka Modrić postao otac zdravog sina!

modrić (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/7
06.06.2010.
u 12:53

Prema prvim informacijama, majka se osjeća dobro, kao i dječak koji je u trenutku rođenja težio 3240 grama i bio dugačak 51 centimetar.

– Jedva čekam da postanem tata. Iskreno se nadam da ću biti dobar otac. Jedina želja mi je da sve bude u redu – rekao je u petak zadarskim osmoškolcima nogometaš Luka Modrić (24), očekujući da će njegov prvi sin na svijet stići za koji tjedan. Ipak, u subotu na večer, dok je još bio u Zadar, nazvala ga je supruga Vanja (29) – puknuo joj je vodenjak u 37. tjednu trudnoće te je pomaknut termin carskog reza u zagrebačkoj poliklinici Podobnik.

Odlično i mama i beba

Veznjak engleskog Tottenhama odmah se automobilom uputio u Zagreb i zajedno sa suprugom dočekao prvi plač sina koji je svijet ugledao u nedjelju u 8.08 sati.

Prema prvim informacijama, majka se osjeća dobro, kao i dječak koji je u trenutku rođenja težio 3240 grama i bio dugačak 51 centimetar. Sretni roditelji, kojima jučer tijekom cijelog dana stižu čestitke prijatelja, dječaku još nisu odabrali ime.

Dugi telefonski razgovori

Hrvatskom reprezentativcu i najskupljem domaćem nogometašu, s oko pet milijuna eura godišnjom plaćom, i zagrebačkoj ekonomistici - to je prvo dijete. Njihova veza počela je kada je Luka kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo. Upoznali su se te 2004. godine u jednom kafiću, a prvi pravi kontakt uspostavili su telefonom u razgovoru koji je trajao gotovo tri sata.

– Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – rekla je u zasad jedinom intervjuu za medije Vanja Bosnić za svojeg tada još uvijek zaručnika.

Netipičan nogometno-ekonomski par nikad nije stranica medija punio detaljima svoje veze, no njihovo vjenčanje pred tek nekolicinom najbližih članova obitelji i prijatelja, održano 12. svibnja u jednom zagrebačkom restoranu, nije prošlo bez nazočnosti medija.

Iako zbog Lukine nogometne karijere trenutno žive u Londonu, bračni par odmah je odlučio da Vanjinu trudnoću vodi domaći liječnik i da se njihovo dijete rodi u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Komentara 18

GR
gromCH
10:28 07.06.2010.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zdravog sina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Časna seka
Časna seka
14:58 07.06.2010.

Dijete će jednog dana vidit kakvu facu mu je ovo složio otac prigodom rođenja.

Avatar billybull
billybull
05:23 07.06.2010.

zakaj imam toliko minusa...pa luka je, jos davno kao istaknuti pripadnik zadarske torcide i osvjedoceni neprijetelj i mrzitellj purgera zbog svog ogromnog nosa dobio nadimak pinokio...u cemu je sad problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije