Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaši sa srcem

Luka Modrić nacrtao autoportret koji ide na dražbu

Modric autoportret
09.04.2010.
u 10:38

Četrdeset zvijezda engleskog nogometa nacrtalo je autoportret za knjigu koja će se naći na držabi čiji će prihod ići u humanitarne svrhe. Među njima je i Luka Modrić.

Četrdeset zvijezda engleskog nogometa nacrtalo je autoportret za knjigu koja će se naći na aukciji čiji će prihod ići u humanitarne svrhe. Među njima je i Luka Modrić.

Baš kao i ostali nogometaši i treneri uključeni u akciju, hrvatski nogometni reprezentativac, inače član Tottenhama, plavom je bojom nacrtao svoj lik djetinjasto jednostavno.

Metro piše da su autoportreti nacrtani kao da su crtani nožnim prstima, a ne rukama pa kapetan engleske reprezentacije Steven Gerrard "misli da izgleda poput E.T.-a, a Luka Modrić sebe vidi kao da ima glavu lizalice. Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney očito je zaljubljenik u Picassove radove", piše Metro.

Sebe su, u humanitarne svrhe, na sličan način nacrtali i Rio Ferdinand, Didier Drogba, Carlos Tevez, Michael Owen, Cesc Fabregas, Ryan Giggs, Deco, Carlo Ancelotti, Rafael Benitez i mnogi drugi.

Dražba će biti održana u Londonu, a novac će biti prikupljen za udrugu Nordoff-Robbins koja pacijente liječi glazbenom terapijom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije