Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ludi provod Antonije Šole na jahti

Ne moram nositi sa sobom ništa od garderobe osim badića, isplovimo ujutro i ne vraćamo se dok ne nestane zaliha hrane i pića, jutra su čarobna, a noći čista romantika
10. kolovoza 2018. u 17:07 4 komentara 989 prikaza
Antonija Šola
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Antonija Šola provodi ljeto duž obale Jadrana na prekrasnoj luksuznoj jahti, a društvo joj  povremeno pravi njena ekipa i atraktivni plesači Kristijan, Antonio i Andrija.

Poznati na proslavi 15. rođendana Automat kluba Wettpunkt tradicionalni božićni party Antonija Šola: Mogu se igrati do jutra, ali neću dobiti ni jednu kunu

"Opuštamo se i snimamo kada nam se da, preostalo vrijeme se družimo, kupamo, ljetujemo i partijamo. Do sad sam više voljela jedrilice, ali ovog ljeta izabrala sam jahtu.  

U svakom slučaju uživam jer ne moram nositi sa sobom ništa od garderobe osim badića, isplovimo ujutro i ne vraćamo se dok ne nestane zaliha hrane i pića, jutra su čarobna, a noći čista romantika. Snimamo više videa ovog ljeta.  

Antonija Šola
1 / 17
Antonija Šola

Na jahti smo odgledali i finale nogometnog prvenstva i zajedno proslavili, ovo mi je definitivno jedno od najljepših ljetovanja do sada. Trenutno smo na Elafitima gdje je u tijeku snimanje drugog videa iz ove ljetne serije 2018. na drugoj elegantnoj jahti, ali o tome za 15-ak do 20 dana više. Oduševilo me kad sam saznala za je baš ova jahta na kojoj snimamo, Pearl sea Yachts Silver arrow, proizvedena u Hrvatskoj.

Moji suradnici su i moji najbolji prijatelji pa poludimo i katkad radimo kad smo već skupa ljetujemo.

Antonija Šola | Autor : PROMO Foto: PROMO

Kad me pitaju kome je ova pjesma posvećena samo se nasmijem i kažem svim bitangama, lažu oni mene, al lažem i ja njih, a ko laže taj i krade, no ja kradem samo srca. Svako od nas ima svoju bitangu, ako ne i dvije.

Ljeto je i tako stvoreno za avanture

>> Poslušajte novu pjesmu Antonije Šole "Bitango moja"

 

 

Rajko i Snježana Dujmić
prisjetila se
Snježana Dujmić se ponovno oglasila za Rajkov rođendan, ovo je poručila
Rješenja za korekciju dioptrije u svakoj životnoj dobi