Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalni božićni party

Antonija Šola: Mogu se igrati do jutra, ali neću dobiti ni jednu kunu

Poznati na proslavi 15. rođendana Automat kluba Wettpunkt
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/9
17.12.2017.
u 14:18

Te večeri neki su otišli kući s kilogram zlata.

Automat klub Wettpunkt Branimir Centar proslavio je 15 godina rada. Na obljetnici je priređen tradicionalni božićni party na kojem se zabavljao i velik broj glazbenika koji su odmah iskoristili priliku i potražili sreći igrajući na automat aparatima. Antonija Šola, pjevačica i glumica, uporno je stiskala gumbić ne bi li dobila dobitnu kombinaciju. 

- Nema šanse. Nemam ja sreće u ovakvim igrama. Mogu tu ostati do jutra ali sigurno neću otići doma bogata. Ne, nikad nisam dobila nikakav novac u igrama na sreću. Ali, eto baš je malo zabavno otići na jedno ovakvo mjesto. Naravno, treba biti oprezan i ne potrošiti previše novaca – istaknula je Šola.

Vlado Kalember nije okušao sreću na aparatima. On se družio sa svojim vršnjakom Juricom Pađenom, a tema, pogotovo onih glazbenih nije nedostajalo.

- Proteklih dva tjedna družio sam se sa sinom s obzirom na to da je mama, Ana Rucner, bila na turneji po Kini – rekao je Kalember.
Vrhunac večeri bio je vatromet s vrha zgrade, te podjela poklona velike nagradne igre. Djeda Mrazice su u rukama držale male kovčege, a u svakom se nalazila po jedna vrijedna nagrada.

Poznati na proslavi 15. rođendana Automat kluba Wettpunkt
1/9

Frane Riđan, koji je vodio program, pročitao je imena dobitnika, a oni su sami odabirali iz kojeg će kovčega izvlačiti nagrade. Te večeri neki su otišli kući s kilogram zlata. 

- Šteta što nismo stigli sudjelovati u nagradnoj igri. Otići doma s kilograma zlata bio bi sjajan osjećaj, vjerujem isti onakav kakav su nekad doživljavali kopači zlata na Divljem zapadu kada pronađu u rijeci vrijedni grumen. Ovako, ostalo mi je da potražim sreću na jednom od brojnih aparata. Naravno, ni ja nisam ništa dobio – istaknuo je Mladen Burnać. Uz piće i iće gosti su se do ranih jutarnjih sati zabavljao uz zvukove tamburica...

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
04:54 18.12.2017.

Proslava Bozica u kockarnici? Jel i posvecena?

RI
ribar110
16:23 17.12.2017.

Ajmo svi kockati i biti cemo bogati i nista ne moramo raditi..juhuuu

MT
makan tahi
23:35 17.12.2017.

jel se to šola polako priprema za slijedeču sezonu emisije život na vagi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije