Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet tulumari

Luda i pijana noć princa Harrya u Slovačkoj s tajanstvenom brinetom

princ Harry
Foto: Screenshot
22.06.2014.
u 09:35

Osoblje Chateau Bela hotela s 5 zvjezdica otkrilo je za Daily Mail da je Harry tijekom večeri uspio zaspati na baru, izgubiti mobitel i skupocjeni iPhone

Princ Harry poznat je po svojim ludim noćnim provodima. Sjećamo se još njegovog partijanja na našoj obali kad je odjeven uskočio u bazen... No, rekao je da više neće piti i tulumariti.

Nije dugo čekao da riječ prekši.

Sinoć se  zabavljao u Slovačkoj na  vjenčanju svojih prijatelja Alexandera Mavrosa i  Alexandre von Krockow.

Osoblje Chateau Bela hotela s 5 zvjezdica otkrilo je za Daily Mail da je Harry tijekom večeri uspio zaspati na baru, izgubiti mobitel i skupocjeni iPhone, a družio se s tajanstvenom brinetom.

Na zabavi je bila i njegova iša djevojka Chelsy Davy, s kojom je bio prije nego s Cressidom Bonas s  kojom je nedavno prekinuo, a navodno su se družili i prskali u hotelskom bazen. 

Zabava je za princa završila oko 6 sati ujutro, a otišao je s neimenovanom djevojkom. Popio je mnogo koktela Bloody Mary, kazao je konobar Daily Mailu.

>>Princ Harry s društvom se na Hvaru zabavljao do jutra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije