Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije godinu dana

Ella Dvornik otkrila kako ju je zaprosio dečko Charles i zašto su čarape bitne u ovoj prosidbi

Foto: Instagram/Charles Pearce
1/3
14.02.2017.
u 11:55

Na Facebooku je Ella objavila video koji je nastao prije godinu dana na Dan zaljubljenih, kada ju je Charles zaprosio na planini Fuji

Za Dan zaljubljenih Ella Dvornik prisjetila se prošlogodišnjeg Valentinova kada joj je dečko Charles Pierce pripremio veliko iznenađenje.

Tog dana na planini Fuji Charles je zaprosio Ellu, a ona je danas u svom postu na Facebooku konačno otkrila kako je izgledala prosidba.

– Prije točno godinu dana, Charles mi je ostvario životni san i odveo me u Japan. To mi je bio dar za 25. rođendan. Od svoje 15. godine užasno sam jako htjela posjetiti Tokyo i to mi je bila jedina destinacija koju sam sanjala i zbog koje sam plakala godinama. Da nisam išla s njim, ne bi bilo isto. Na Valentinovo smo otišli na planinu Fuji, gdje smo odsjeli u tradicionalnom japanskom hotelu i imali smo pogled na planinu kakav samo možete u filmovima vidjeti – prisjetila se Ella i nastavila:

– Večer nije prošla baš kako je on zamislio pa je na kraju večeri bio nesiguran. Međutim, kada sam mu poklonila kutiju s 10 pari crnih čarapa i napisala ljubavno pismo u kojem sam mu obećala da mu više nikada neću ukrasti čarape, shvatio je da sam ja žena s kojom želi provesti cijeli život. Čak je i suzu pustio kunem se! Čarape su bitne! Rekao mi je da zatvorim oči i onda me zaprosio. Bilo mi je neugodno jer nisam znala što da kažem pa sam ga samo zagrlila, nakon tri minute zagrljaja panično me upitao: ''Jel to znači da ili...?'' Ja sam rekla ''da'' i evo kako je naš dan izgledao – napisala je Ella i dodala video koji je snimljen prošlog Valentinova kada su ''pale'' zaruke.

>>Danijela Dvornik napisala svoje stajalište o vojnom roku, evo što misli o vojnoj stezi

>>Pogledajte kako je Ella Dvornik našminkala mamu Danijelu, umirat ćete od smijeha

Komentara 2

KR
kruti150
12:12 14.02.2017.

e sad ću moći mirno zaspati večeras. .

CA
campa
17:41 14.02.2017.

kaoji uzbudljiv i erotikom nabijena ljubavna prića.Dojmilo mi se je ono sa čarapama.Već vidim američku verziju filma avanture male Ele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije