Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni redatelj

Lucas o premijeri "Ratova zvijezda": Biti će to kao odlazak razvedenog oca na vjenčanje odrasla djeteta

George Lucas
Foto: AFP
1/6
02.12.2015.
u 10:12

Lucas je prije tri godine kompaniji Disney prodao prava na "Ratove zvijezda" za nevjerojatne četiri milijarde dolara.

Tvorac "Ratova zvijezda" George Lucas, koji nije bio uključen u snimanje novog filma iz serijala "Sila se budi", izjavio je da se uoči premijere osjeća ambivalentno, kao što bi se razvedeni otac osjećao na vjenčanju svoje djece. 

Lucas je prije tri godine kompaniji Disney prodao prava na "Ratove zvijezda" za nevjerojatne četiri milijarde dolara. Za Washington Post je rekao da nije imao nikakve veze s produkcijom filma "Sila se budi", čija će se globalna premijera održati 18. prosinca

Unatoč nekim najavama da će Lucas biti savjetnik na filmu, to se nije ostvarilo. 

-Ne možete raditi nekome iza leđa- rekao je Lucas. -Ili ste redatelj ili niste. Znao sam da ne mogu biti uključen- dodao je.

Lucas još nije vidio film u kojem nastupa izvorna glumačka postava iz 1977. - Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill

Slavni redatelj je rekao da će gledanje filma biti kao odlazak razvedenog oca na vjenčanje odrasla djeteta. -Ondje će biti moja bivša, ondje će biti i moja sadašnja... no morat ću duboko uzdahnuti, pristojno se ponašati, mirno sjediti i uživati u trenutku. Tako stoje stvari i to je bila moja svjesna odluka- rekao je Lucas.

>>Objavljen novi trailer 'Ratova zvijezda' s dosad neviđenim snimkama. Pogledajte!

>>Pogledajte posljednji trailer filma 'Ratovi zvijezda' koji je oduševio fanove!

Komentara 1

LI
liliZG
10:42 03.12.2015.

prodao je prava i nema prava cminzdriti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije