Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Loš start: Vjekin tim ostao bez bodova!

3,2,1 kuhajC
Foto: RTL
1/4
30.04.2018.
u 22:15

Najlošiji par prvog mentorskog dana bili su Nikolina i Otto. Njihovi popečci od heljde su se mrvili, bili su bezukusni i suhi, a meso prepečeno, dok su Josip i Miroslav imali puno ukusniji tanjur.

Nije dobro počelo za Vjeku kao šefa tima „Peškafond“ - svi parovi iz tima „Ribice“ uzeli su bodove!

- Ha, izgubili smo za bod… Pa što sad? Uvijek govorim da su oni to tako ocijenili kako su ocijenili. Mogu ja sad tu kukat' ili plakat' ili navijat'… Sutra je novi dan i kuhamo ponovno - izjavio je Vjeko nakon što je zajedno s majkom Davorkom, za samo jedan bod, izgubio od šefica suparničkog tima „Ribice“. Ni članovi žirija nisu se mogli usuglasiti čiji su punjeni batak i zabatak te soufle bolji, a to najbolje pokazuju Pažaninove ocjene: Andreji i Barbari dodijelio je 9, a Davorki i Vjeki samo 6.

Slično se dogodilo i kod ocjenjivanja Loretinog i Ivaninog te Robijevog i Ivanovog jela. Oba su para pripremala vratinu u pivskom tijestu, pire sa špekom i porilukom uz dip od ricotte i vlasca. Međutim, Špičeku se više svidjela zadarska verzija njegovog jela (ocjena 8), a Pažaninu istarska (ocjena 9).

Najlošiji par prvog mentorskog dana bili su Nikolina i Otto. Njihovi popečci od heljde su se mrvili, bili su bezukusni i suhi, a meso prepečeno, dok su Josip i Miroslav imali puno ukusniji tanjur. Nikolina nije bila sretna s ukupno 16 bodova (Josip i Miroslav dobili su 24), a svoje nezadovoljstvo nije krila ni u sobi za izjave.

- Kad sam vidjela te ocjene, htjela sam povratiti. Idući put tako loše tanjure ne želim davati žiriju. Radije da ne dobiju ništa, nego da skuham nešto i time sama sebe sramotim - kazala je Nikolina nakon što je od Tomislava Špičeka i Mateje Domitrović Sabo dobila šestice, a od Ivana Pažanina četvorku.

Hoće li se tim „Peškafond“ trgnuti iz uspavanosti, otkriva nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – sutra, u utorak, 1. svibnja u 21:15 na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije