Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Rekordni broj desetki u povijesti popularnog kulinarskog showa!

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/12
25.04.2018.
u 22:10

Tanjur Nikoline i Otta, koji je potaknuo svađu oko toga treba li se poslužiti kao hrana koja se jede prstima ili ne, ostavio je Pažanina bez riječi. Jako mu se svidjela neobična kombinacija palente i chia sjemenki te vrlo mala, ali opojna doza čilija, dok je Mate njihov pureći vrat u saftu nazvao „senzacionalnim“.

Dvanaest desetki 'palo' je za hrabrost, trud, inovativnost i pomicanje vlastitih granica, ali i kao poticaj da kandidati showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' nastave nizati odlična jela.

Trebala je proći 51 epizoda da kandidati (i gledatelji) od Mateje Domitrović, Mate Jankovića i Ivana Pažanina čuju pregršt superlativa i epiteta za prezentirane tanjure! Čak su tri para dobila maksimalnih 30 bodova za svoja jela od puretine.

Tanjur Nikoline i Otta, koji je potaknuo svađu oko toga treba li se poslužiti kao hrana koja se jede prstima ili ne, ostavio je Pažanina bez riječi. Jako mu se svidjela neobična kombinacija palente i chia sjemenki te vrlo mala, ali opojna doza čilija, dok je Mate njihov pureći vrat u saftu nazvao „senzacionalnim“. Andrea i Barbara oduševile su žiri „perfektnim“ purećim rolicama u umaku od brusnice s „fantastičnim“ pireom od čičoke, a Josip i Miroslav osvojili su nepca kombinacijom puretine s mlincima i ružmarinom, a koje se Tomislav Špiček toliko grozio.

„Što ste me pozvali da to kušam?! Nema šanse! Ako sam odbio probati krokodila, odbijam i ovo!“, komentirao je Špiček nakon što su ga Mateja, Mate i Ivan pozvali da kuša zagorsko-mediteransku kombinaciju. Unatoč tome što je Špiček iz emotivnih razloga odbio kušati jelo, ostatak žirija se toga, na Josipovu i Miroslavovu sreću, nije libio…

„Ja sam dečko iz Rijeke, tako da imam svoje pristupe. Za ovo vaše jelo smatram da je jako dobro skuhano, jako dobro začinjeno, vrlo solidno prezentirano. Nije dio tradicije, ali ste dali svoj štih…“, kazao je Mate dok je Ivanu žao što njihovo „hrabro jelo“ nije naišlo na odobrenje Špičeka.

Ružica i Barica dobile su dvije desetke za oku neugledno, a okusom „savršeno“ jelo. Pažaninu je pureći file u „bljedunjavom“ umaku od povrća izmamio neugodan osjećaj. Došlo mu je slabo kada je ugledao tanjur koji izgleda kao da su se njime igrala djeca u vrtiću. Međutim, okus ga je razuvjerio! No, ne toliko da Zeličankama da desetku.

„Htjele smo tri desetke, ali nas je Pažanin opet zaribal! Možda zato što mu nisam ispekla tortu… Ne bude od mene dobil više niš'!“, rekla je Barica sa smiješkom na licu.

I Vjekoslav je napokon dobio desetku! Pažaninu su njegova i Davorkina pureća krila bila iznimno ukusna, no krastavac pirjan na maslinovom ulju nije naišao na odobravanje žirija.

„Meni je srce ka' Velebit! Nakon svih stvari koje smo kiksavali, jedinica i duja, nepečenih mesa i riba… Veseli me sve to, najviše radi matere. Želim da ona bude sretna. Ali, ja, bogami, više ne kuham! Gotovo je! Idem doma, mogu lagano šetat gradom…“, kaže Vjekoslav nakon što mu je Pažanin čestitao na hrabrosti jer im je blef u potpunosti uspio.

Ima li istine u tezi da kandidati dobivaju desetke kada je Špiček dežurni, pokazat će i nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u četvrtak, 26. travnja u 20 na RTL-u!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije