Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Raspad sistema kod natjecatelje i to zbog purice

Foto: RTL
1/4
25.04.2018.
u 14:49

Purica će posvaditi čak dva para koja su dosad djelovala smireno i samouvjereno.

U večerašnjoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' odzvanjat će povišeni tonovi i žustre rasprave, i to kod dva, dosad najtiša natjecateljska para.

Tako će jednostavna namirnica kao što je purica biti kriva za raspad sistema kod pojedinih članova. Uspjet će posvaditi čak dva para koja su dosad djelovala smireno i samouvjereno i čija su jela u većini slučajeva bila hvaljena od strane žirija.

Nikolina i Otto odabrali su pureći vrat za svoje novo jelo, no nisu sigurni kako ga prezentirati žiriju. Nikolina bi vrat najradije ostavila cijelog, da ga žiri može jesti prstima, dok bi Otto otkostio meso jer se već jednom opekao na savjet Tomislava Špičeka te je janjeću kičmu prezentirao s kostima „kako bi je žiri oglodao“. No, umjesto pohvala je dobio po prstima!

„Nema Boga da ponovo tako poslužim jelo! I ja se sad ne svađam s tobom, jer to po meni nije svađanje, O.K.?“, ozbiljnim tonom govori Otto Nikolini, koja se s njegovom izjavom nevoljko složila, ali i odbila nastaviti kuhati jelo.

„Za mene je ovo svađa, oprosti! Izvoli sam, ja ti više ništa neću raditi! Ja ću samo napraviti nešto sitno s povrćem, i to je to!“, odrješito će Nikolina. Tko, što i kako radi s puricom bit će tema rasprave sestrični iz Sv. Ivana Zeline. Baricu će zasmetati šutljiva Ružica, koja je ponovno preuzela ulogu šefice i stjerala Baricu s radne jedinice. Kako ne bi bila besposlena, Barica je odlučila napraviti palačinke. To je Ružicu izbacilo iz takta!

Kaj buš delala? Palačinke! A ono kaj trebaš delati, to ne radiš! Ne možeš to delati jer nemaš materijala, nemaš jaja i nemaš zdjelice. Sve zdjele meni trebaju. Ja ti velim, operi, oguli, naribaj. Ali ti to ne čuješ! Samo sanjaš o palačinkama, a ja ne znam gdje mi glava stoji!“, žali se Ružica.

Kakva su jela skuhali natjecatelji showa, gledatelji će doznati večeras u 21:05, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

 

Komentara 2

OB
ObrenM
16:35 25.04.2018.

"Raspad sistema kod natjecatelje"Nije za vjerovati,koja polupismenost vlada u V.L.Jos je manje za vjerovati ,da to nitko od odgovornih ne vidi.

OB
ObrenM
16:34 25.04.2018.

"Raspad sistema kod natjecatelje"Nije za vjerovati,koja polupismenost vlada u V.L.Jos je manje za vjerovati ,da to nitko od odgovornih ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije