Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIMPATIČAN LAPSUS

Lokas u Potjeri 'prekrstio' Moranu i sve nasmijao: 'Zamišljam taj hibrid...'

Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/3
20.01.2021.
u 20:41

Tijekom nastupa prvog natjecatelja na ploči, Joško je Moranu nazvao Deana, zamijenivši je s kolegom Kotigom. - Deana? Zamišljam taj hibrid i nije baš..., sa smiješkom mu je odgovorila Zibar

Voditelj Potjere Joško Lokas u večerašnjoj je emisiji popularnog kviza napravio simpatičan lapsus koji je dobro nasmijao natjecatelje, ali i lovkinju Moranu Zibar. Tijekom nastupa prvog natjecatelja na ploči, Joško je Moranu nazvao Deana, zamijenivši je s kolegom Kotigom.

- Deana? Zamišljam taj hibrid i nije baš..., sa smiješkom mu je odgovorila Zibar. 

Lovkinja je na kraju uspjela stići 10 koraka prednosti nad dvojicom natejcatelja, a tada je ponovno spomenula Joškov lapsus.

- U dosadašnjem tijeku igre pokazali ste da ste jako dobri igrači, tako da sam se pribojavala visokog rezultata. Neću reći da ste odigrali mlitavo, ali kao da niste otpustili svoju unutarnju Deanu. kao da je falilo još malo srčanosti i drčnosti, neki faktor X, kazala im je Morana. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
22:27 20.01.2021.

kako divno

MA
Maiden
20:54 20.01.2021.

Dražesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije