Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuva supruga

Ljubomorna Jozefina: 'Sve prijateljice svog supruga sam metlom raščistila'

big brother
Foto: Screenshot
03.11.2015.
u 20:14

Jozefina je udana tek godinu dana, a već nas danima zabavlja detaljima iz svog privatnog života

Danas je tako otkrila da je njezin suprug imao mnogo prijateljica kada ga je ona upoznala. Međutim, ubrzo je uzela stvari u svoje ruke i prisilila ga da ih se riješi.

– Sve sam ja to metlom raščistila –otkrila je Darku i Radi kojima je priča bila izrazito zabavna. Ljubomorna ili oprezna Jozefina, kako hoćete, ipak je pokazala malo milosti pa suprugu dopušta zajedničke prijatelje.

Ispričala je anegdotu s jednom suprugovom prijateljicom s izlaska kada joj se nije svidjelo što ju je izravno upitala gdje je on.

Već pri sljedećem suprugovom izlasku zabranila mu je da se kreće u blizini spomenute prijateljice, što je on poslušno i učinio.

Za razliku od Jozefine, Rada uopće nije ljubomorna, a to je i dokazala kada je Rade priznao da mu je Jozefina najljepša žena u Big Brother kući.

Zagrepčanka je još dolila "ulje na vatru" pa je rekla mami Vasić: "Nisam ja jedina. Ima njih više." Ali Rada se na sve samo smijala.

Ljubomorna Jozefina:"Sve prijateljice svog muža sam metlom ras...

Ljubomorna Jozefina:"Sve prijateljice svog muža sam metlom rastjerala." #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 3. studeni 2015
 
Rade priznao, koja ukućanka mu se najviše sviđa?

Rade priznao koja ukućanka mu se najviše sviđa? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on 3. studeni 2015

>>Darko je zvijer u krevetu, a Jozefina se tuče s mužem prije seksa

Ključne riječi

Komentara 3

SX
sudbina x
21:05 03.11.2015.

Nebih želio biti u koži njezinog muža ja bih mu savjetovao da odmah zatraži razvod i ode u javnu kuću tamo će sigurno naći bolju ženu od ove Jozefine..!

VO
VodokotlicDonJuan
18:10 04.11.2015.

Udana žena i majka djeteta od godinu dana nema šta raditi u BB!

LI
liliZG
11:32 04.11.2015.

zato se sad njezin muž dobro zabavlja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije