Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pjesma

Ljubavni 'Dar mar' Ivana Zaka!

Foto: Youtube Screenshot
1/6
18.06.2018.
u 19:13

Bezgranična energija, zavodljivi ritmovi, na najbolji mogući način opisuju 'Dar mar', pjesmu i video spot, koji će obilježiti ljeto pred nama, i sigurni smo postati pravi hit.

Taman kad pomislimo kako bolje ne može, Ivan Zak nas, ne samo iznova iznenadi, već i oduševi.

Bezgranična energija, zavodljivi ritmovi, na najbolji mogući način opisuju 'Dar mar', pjesmu i video spot, koji će obilježiti ljeto pred nama, i sigurni smo postati pravi hit. Da iznenađenjima tu nema kraja, miljenik, ponajprije ženske publike, itekako se pobrinuo. 'Dar mar' ujedno najavljuje i  ono što fanovi s nestrpljenjem iščekuju, Ivanov novi studijski album u izdanju Hit Recordsa.
 
U svom stilu, opušteno, nenametljivo, a s druge strane, romantično i 'zarazno', Ivan vas uvodi u svijet provoda, zabave, dugih noći, prepun glazbenih 'boja', koje osvajaju na prvo slušanje, odnosno gledanje.


 

Sam naslov pjesme najbolje opisuje kreativnu atmosferu u njegovom studiju La Bamba, iz kojeg svako malo izađe novi glazbeni dar mar, koji doslovno protrese scenu. Ivan je i ovoga je puta 'krivac' za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, dok pjesmu, 'ruku pod ruku', prati i video spot za koji je zaslužan Igor Vignjević.


 

'Moj novi hit, vrućeg ritma, siguran sam, osvojiti će srca fanova. 'Dar mar' je nedvojbeno nastavak mojih ljetnih hitova u modernom izričaju. Spot je sniman u Istri pod redateljskom palicom Igora Vignjevića, čime sam nastavio suradnju s redateljem kojeg poznajem i sa kojim sam već na obostrano zadovoljstvo surađivao.' Istaknuo je ovom prigodom Ivan.


 

Sve ovo uvertira je u još jednu ljetnu turneju, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a mi vam donosi tek neke termine predstojećih koncerata 21.06. u Beču,  23.06. u Biogradu, Ilirija Resort (bazeni), 24.06. Ivanje i 29.06. Petrijanec.


 
 
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije