Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček za najmlađe

Mališane u Koprivnici zabavljao Ivan Zak, a u Opatiji uživali na ljetnoj pozornici

Koprivnica: Ivan Zak nastupao na dječjem dočeku Nove godine
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
31.12.2017.
u 17:31

Dječji doček Nove godine organiziran je i u Koprivnici te Opatiji

Dječji doček Nove godine organiziran je i u Koprivnici te Opatiji.

U koprivničkom Domu mladih najmlađe je zabavljao popularni pjevač Ivan Zak. Nakon koncerta djeca su se imala priliku družiti sa svojim omiljenim pjevačem, a brojni su se poželjeli i fotografirati s njime. 

Na veliku radost svih malih Koprivničana i njihovih roditelja, silvestarski jutarnji program je bio posvećen upravo njima i bit će u znaku kreativne zabave i glazbe. Svoju kreativnost i interes za slastičarstvo kao vrlo izazovnu granu gastronomije, najmlađi mogli pokazati u Domu mladih na gastro radionici pod pokroviteljstvom Podravke s početkom u 11 sati. Najmlađi kuhari spojili su kuhače s ekipom profesionalaca iz Udruge 'Majstor Kuhar' i na zabavan i maštovit način pokazali kako najljepše dekorirati najpopularniju blagdansku slasticu - fritule, uz neograničenu upotrebu šarenih mrvica i čokolade.

Koprivnica: Ivan Zak nastupao na dječjem dočeku Nove godine
1/20

U Opatiji je pak u organizaciji Večernjeg lista na ljetnoj pozornici organiziran doček 2018. godine za djecu. Mališani su se zabavljali na velikom partiju s animatorima i na dječjoj kulinarskoj radionici koje je Festival Opatija pripremio u suradnji s Večernjim listom, uz niz prigodnih aktivnosti koje je organizirao partner Hrvatska lutrija.

Koprivnica: Ivan Zak nastupao na dječjem dočeku Nove godine
1/42

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije