Naslovnica Showbiz Estrada

Ivan Zak otkriva svojih milijun razloga za sreću i zadovoljstvo!

Novi hit 'Idu dani' u kratko je vrijeme oduševio fanove, koji su s nestrpljenjem očekivali izlazak nove skladbe, a i struka je složna u ocjeni kako Ivan nikada nije bolje zvučao.
05. travnja 2018. u 17:24 1111 prikaza
Ivan Zak
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Samo tjedan dana bilo je potrebno Ivanu Zaku da još jednom potvrdi zašto je jedan od najuspješnijih i najtraženijih glazbenika.

NOVI PROJEKT Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima

Novi hit 'Idu dani' u kratko je vrijeme oduševio fanove, koji su s nestrpljenjem očekivali izlazak nove skladbe, a i struka je složna u ocjeni kako Ivan nikada nije bolje zvučao.

Sve to dokazuje i činjenica, kako je Zak i ovoga puta pogodio izborom glazbe, teksta i aranžmana, a sve navedeno sam potpisuje kao autor.

'Idu dani' nastala je u novom  Ivanovom studiju La Bamba, u suradnji sa najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, na što je posebno ponosan i što sa zadovoljstvom ističe.

[video: 24587 / ]

Video spot sniman u okolici Zaprešića, za čiju je režiju zaslužan Dario Lepoglavec, na YouTubeu broji gotovo milijun pregleda samo tjedan dana.

Inspiraciju za novu uspješnicu u izdanju Hit Recordsa, Ivan je pronašao u starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi rado sjećamo, a povodom toga rekao je, ' Nakon duže stanke u studiju La Bamba, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album, na kojem će se naći i 'Idu dani' '.

Osim svega navedenoga, Ivan sudjeluje i u humanitarnim akcijama, pa je tako jučer nastupio na koncertu u Sisku (na Gradskoj tržnici), koji se održao za nastradale obitelji iz Hrvatske Kostajnice.

Sve novosti vezane uz Ivana Zaka pratite na njegovoj facebook stranici, ili putem društvenih mreža Hit Recordsa.

Ivan Zak Publika je odlučila: Ivan Zak s pjesmom 'Da si tu' osvojio nominaciju za nagradu 'Cesarica' Glazba Ivan Zak: "Opasna" će biti ljetni megahit Koprivnica: Ivan Zak nastupao na dječjem dočeku Nove godine Doček za najmlađe Mališane u Koprivnici zabavljao Ivan Zak, a u Opatiji uživali na ljetnoj pozornici
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas