Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas su se vjenčali

Ljubavna priča Doris Pinčić i 13 godina starijeg poduzetnika: Spojila ih je ljubav prema planinarenju

Foto: Facebook
1/8
11.11.2022.
u 17:00

U lipnju je Pinčić novu vezu potvrdila i na društvenim mrežama, te je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi.

Za ljubav voditeljice Doris Pinčić (34) i poduzetnika Davora Guberovića (47) javnost je saznala krajem ovog ožujka. Tada nisu ni potvrdili ni demantirali svoju vezu, ali je bilo poznato kako su se zajedno popeli na Kilimanjaro i o tome je 33-godišnja voditeljica pisala u objavama na Instagramu gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njim snimljenu tijekom njihova uspona.

Ljubav prema planinarenju spojila je voditeljicu i glumicu s poduzetnikom iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a nedugo nakon što su mediji objavili fotografije njihovog uspona na Kilimanjaro Doris se oglasila o svojoj novoj vezi. - Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - kratko je rekla za Gloriju.

U lipnju je Pinčić novu vezu potvrdila i na društvenim mrežama, te je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem. Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu". Prvi put su se zajedno Doris i Davor u javnosti pojavili početkom ovog mjeseca na premijeri predstave "Čudo" u produkciji kazališta Moruzgva, kada su spremno zajedno pozirali fotoreporterima.

Danas je ovaj par svoju vezu i ozakonio i za oboje je ovo drugi brak. Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina i kćer, a Davor iz prijašnjeg braka ima dva sina. Zanimljivo je kako su se oboje od svojih bivših supružnika rastali 2020. godine. 

VIDEO Blanka Vlašić je na svoj rođendan rodila sina kojem je dala ime Mondo

Komentara 20

DU
Deleted user
18:51 11.11.2022.

Spojila ih je ljubav, nju prema novcima, a njega prema mladom mesu.

Avatar Bongozg
Bongozg
18:48 11.11.2022.

on nije poduzetnik ako radi u nekoj firmi kao manager

PR
prajdali100
18:44 11.11.2022.

He he he " ljubav prema planinarenju"...Ovo mi je uljepšalo dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije