Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi brak

Udala se Doris Pinčić, tajno vjenčanje s poduzetnikom održalo se u Zagrebu

Premijera predstave 'Čudo'
Foto: Bojan Zibar
1/6
11.11.2022.
u 14:20

O vezi poznate Zadranke Doris Pinčić i  samozatajnog Daruvarčanina Davora Guberovića prvi se put pisalo u ožujku ove godine, nakon što su se zajedno popeli na Kilimanjaro.

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić (34) izrekla je danas sudbonosno "da" poduzetniku Davoru Guberoviću (46) iz Daruvara. Par se vjenčao danas točno u 13 sati u Zagrebu kod matičara, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Doris i Davora spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu.

Nedugo zatim Doris je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Za komentar smo upitali i Doris, no ona do trenutka pisanja ovog teksta nije odgovorila na naš poziv.

Podsjetimo, Doris iza sebe ima već jedan brak i to s glazbenikom Borisom Rogoznicom s kojim ima dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, dok Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova.

Inače, o vezi poznate Zadranke i  samozatajnog Daruvarčanina prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro. O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona.  - Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s Davorom Guberovićem i moje brzo da,dovelo nas je do Hrvoja Rupčića, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi.

Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Borisa Rogoznice.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u Zagrebu

Komentara 55

Avatar markoii123
markoii123
14:48 11.11.2022.

Kak to da se nije udala za Štefa koji radi na povratu ambalaže?

DU
Deleted user
15:43 11.11.2022.

Odabrala ga je jer je zamozatajan.

AN
AntePortas9
14:46 11.11.2022.

Pomislih za muškarca, kada ono poduzetnik. Nije sigurno firma u stečaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije