Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'u sedmom nebu'

Ljubavna idila domaćeg glumca: Otkrio čime ga je osvojila prelijepa Libijka

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL/Instagram
1/6
22.01.2020.
u 20:22

Prije nekoliko tjedana kazališni i televizijski glumac Dušan Bućan potvrdio je da je u sedmom nebu.

Leptirići u trbuhu, a ljubav u zraku ozračje je u kojem domaći glumac Dušan Bućan trenutno živi i diše.

Naime, prije nekoliko tjedana na premijeri predstave "Idiot" u HNK-u potvrdio je da mu ruže na ljubavnom planu baš cvjetaju, a sada je za InMagazin otkrio kako je njegovo srce osvojila Sara Hdagha, manekenka libanonskih korijena.

Foto: Matija Habljak/Pixsell/ Tomislav Miletic/PIXSELL

- Sobom? Cijelom. Apsolutno, da. Posebnošću. Netko te privuče jer je drugačiji od ostalih i tu se nađete, dijelite neke zajedničke interese, postoji uvijek, naravno, neka kemija, ali u konačnici postoji i ono nešto neopipljivo. Jesu li to feromoni, testosteron, progesteron, estrogen, što god. Možda se to zove i ljubav - kaže nasmijano 43-godišnji glumac koji za svoju bolju polovicu tvrdi da se brzo prilagodila njegovom načinu života.

Na pitanje čime je on nju osvojio, nema definitivnog odgovora.

- A ne znam, to moraš nju pitati što se toga tiče. Ja se samo nadam da je pala na ono iznutra, ne na ovu ugodnu vanjštinu - smije se Bućan.

Sara je inače najmlađa sestra jedne od naših najuspješnijih manekenki Jasmine Hdaghe i poput nje godinama živi i radi u Los Angelesu. Bavi se modelingom, ali karijeru je odlučila graditi u Zagrebu kamo je došla iz rodne Libije s četiri sestre i roditeljima. 

Podsjetimo, glumac Dušan Bućan i putopisac i producent Boris Veličan prošle su se godine odlučili na avanturu. Naime, u mjesec dana projahali više od 1200 kilometara na putu do Crnog mora, a sve su to dokumentirali te pretvorili u seriju od četiri epizode koju će gledatelji moći gledati na HRT-u od ožujka.

 Za produkcijsku kuću Antitalent snimili su četiri epizode u trajanju od 50 minuta. Iza ovog dvojca već je nekoliko avantura - zajedno su prošli pola Azije, Aljasku, a družili su se i s Indijancima iz plemena Navaho. Zanimljivo je da je na ideju za ovo putovanje došao Veličan, koji do tada nikad nije jahao konja. Osim jahanja u seriji ćemo vidjeti i razne zanimljive teme. Dvojac je posjetio talijansku manjinu u Ploštinama, koja proizvodi čuvene konjske kobasice, bili su u ergeli Đakovo, družili se s motoristima, tematsku večer u Beogradu, razgovarali su s ljudima, a bilo je i šaljivih detalja.

Ključne riječi

Komentara 6

KR
Krasnojarsk
20:54 22.01.2020.

Malo je Libanonka, malo Libijka...

DU
Deleted user
21:53 22.01.2020.

Jel to ona stvarno Libanonka iz Libije kako veli "vrli" članak ili se meni nešto "dogodilo"?! Braćo moja mila, ja bi se "oduzeo", a ne za "ovo" još i plaću očekivao...

Avatar Idler 3
Idler 3
20:33 22.01.2020.

Čime.....pa vidi se iz priloženog 😁 Sretno majstore i pazi na herc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije