Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas slave

Ljubav nogometaša i pjevačice planula je na Zrću! Malo tko im je davao šanse za opstanak, a kamoli brak

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter
1/9
21.07.2020.
u 12:28

Franka Batelić i Vedran Ćorluka prije dvije godine uplovili su u bračnu luku. Od samog početka vezu održavaju na relaciji Hrvatska - Rusija, a ljubav su dodatno učvrstili brakom i rođenjem sina početkom godine.

Naočit, markantan, uspješan... Vedran Ćorluka oduvijek je bio muškarac za kojim su uzdisale brojne Hrvatice. Na njegov šarm pale su i brojne domaće ljepotice. Više od tri godine ljubio je Ivu Buzov, a iza njega su i veze s riječkom manekenkom Vedranom Linardić te Lanom Čermak, unukom bivšeg generala Ivana Čermaka. No sve one pale su u drugi plan nakon što je u ljeto 2012. upoznao tada pjevačicu u usponu Franku Batelić.

Ljetna romansa
Tijekom zajedničkih izlazaka na popularnom Zrću rasplamsala se romansa između Franke i Vedrana, koja je pretočena u ljubav i šest godina kasnije okrunjena brakom. No takvom scenariju malo tko se nadao. Dežurni dušobrižnici bili su uvjereni da je riječ tek o ljetnoj aferi koja će potrajati nekoliko mjeseci, ne sluteći ni u najluđim snovima da će se naš uspješni nogometaš jednog dana skrasiti uz lijepu pjevačicu.

Foto: Instagram screenshot

Vezu s Frankom Ćorluka je počeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na jadranskoj obali družeći se s prijateljima, ali i s Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko. I u Frankinu su se životu u to vrijeme događale velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru, ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života. Prva javna potvrda veze uslijedila je nakon pola godine, i to tijekom jednog božićnog koncerta na kojem je Franka nastupala. Vedranova podrška nije izostala pa je mnogima tada već bilo jasno da se njihov odnos razvija u ozbiljnom smjeru. Nakon kratkog poznanstva pjevačica i nogometaš nastavili su održavati vezu na daljinu. Razdvojenost im je padala teško, no oboje su davali sve od sebe da uspiju. – Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti pa i takva veza – izjavila je na početku veze Franka.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Svog je dragog ubrzo i posjetila u Moskvi, koja ju je očarala. Njezini odlasci u rusku prijestolnicu postali su sve učestaliji, a kako bi se lakše prilagodila životu u Rusiji, pjevačica je s vremenom naučila ćirilicu i progovorila ruski. Bila je to još jedna potvrda iskrene i prave ljubavi. Zbog Ćorluke zavoljela je i nogomet, a baš kao što je i on nju podupirao u glazbenoj karijeri, tako je i ona njega često bodrila s tribina. Podrška nije izostala ni tijekom najvažnijih nogometnih manifestacija poput Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu i Europskog prvenstva u Francuskoj. Često su putovali zbog nogometa, a i rijetke slobodne trenutke najradije su provodili na putovanjima. Posebno primamljive bile su im egzotične lokacije, a nezaobilazna destinacija, naročito u blagdansko doba, godinama im je bio i New York.

U Franki je pronašao sve
– Kod Franke mi se svidjelo sve, i to od prvog trenutka kad sam je upoznao. Pronašao sam ono što bih svakom muškarcu poželio da pronađe – izjavio je Ćorluka u jednom od intervjua. Koliko je ponosan na svoju odabranicu, nogometaš nije krio tijekom Eurosonga prije dvije godine, na kojem nas je predstavljala Franka s pjesmom “Crazy”. – Danas je veliki dan za moju damu, želim ti sve najbolje na današnjem nastupu u polufinalnoj večeri Eurosonga bejbs – poručio joj je tada emotivni Ćorluka. A da je doista pronašao sve ono što je tražio, dokazao je i prošlo ljeto kada se lijepoj pjevačici obvezao na vječnu ljubav. Par je bračne zavjete izmijenio u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale, a raskošno slavlje nastavilo se na jednom imanju u Istri na kojem je goste do ranih jutarnjih sati zabavljao Tony Cetinski. Tog je dana Vedran plijenio pozornost u tamnoplavom odijelu, dok je Franka blistala u raskošnoj vjenčanici s potpisom Caroline Herrere i jednostavnim bijelim sandalama s blok-potpeticama. Za vjenčanu kumu pjevačica je odabrala prijateljicu iz školskih dana Stefani Vozilu, a pored Vedrana stajao je njegov brat Hrvoje.Po izlasku iz crkve dočekali su ih emotivni članovi obitelji i prijatelji koji su ih zasuli ružinim laticama, a Franka i Vedran držali su se i stare tradicije te pred svima izmijenili čak tri poljupca za bračnu sreću.

Foto: Instagram/Wanda Nara

A ona im se ubrzo i osmjehnula. Godinu i pol nakon vjenčanja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je stigao sin Viktor, kruna njihove ljubavi. Rođenje sinčića svijetu su obznanili dirljivom fotografijom iz rodilišta, a Vedran je iste večeri organizirao i slavlje u čast svom nasljedniku, i to u omiljenom kafiću u svom kvartu, zagrebačkoj Sloboštini. Nakon slavlja obiteljsku idilu pomalo su narušile Vedranove klupske obveze zbog kojih je morao natrag u Rusiju, no ne zadugo. Pandemija koronavirusa, koja je zahvatila svijet, obitelji Ćorluka ipak je išla na ruku jer su izolaciju proveli zajedno u Frankinu rodnom Rapcu, gledajući Viktora kako raste i napreduje iz dana u dan. Karantena im, kaže Franka, zbog toga nije teško pala.

– Iskreno, s malom bebom ionako bih vrijeme najviše provodila kod kuće i u svom Rapcu, tako da se nama čak i jedna pozitivna stvar dogodila jer je Vedran uspio biti s nama čak dva mjeseca – rekla je Franka za Večernji list.
Osvrnula se i na svoj odnos s nogometašem, koji od početka održavaju na daljinu. – Već smo se navikli na to. Naravno da ima teških perioda, kao što je to sada kada smo protiv svoje volje odvojeni i zbog korone ne možemo putovati u Rusiju, ali kao što uvijek kažem, kad je ljubav tu, ništa nije nemoguće. Otkad smo postali roditelji, život je poprimio neki novi smisao pa tako i naš odnos – ističe pjevačica koja je samo 20 dana nakon poroda prvi put stala na pozornicu, i to da bi preuzela nagradu Cesarica koju je osvojila za pjesmu “Sve dok sanjaš”, posvećenu upravo Viktoru. Ubrzo nakon što se priviknula na majčinstvo, Franka je prionula na posao. Vratila se u studio, a nedavno je snimila i spot za novu pjesmu “Prvi osjećaj”. Snimanja spota zasigurno će se sjećati jer je prvi put s njom na setu bio i maleni Viktor.

Foto: Instagram screenshot

– Glazba je sastavni dio mene i presretna sam što su počela intenzivnija snimanja – kaže Franka kojoj je, kad zatreba, na raspolaganju majka Ingrid, a svog nećaka rado pričuva i brat Nikola, jednako talentiran kad je glazba u pitanju. Otkrila je to Franka tijekom pandemije kada je s Nikolom u dnevnom boravku snimila duet za pjesmu “Nedodirljivi”.
– Glazba je uvijek bila dio naše obitelji, ali brat i ja intenzivirali smo tu ljubav i pretvorili je u životni poziv – kazala je Franka, koja se nada da će uskoro ponovno moći pjevati pred publikom koja joj nedostaje.

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
13:02 21.07.2020.

OK, znači skupa su dvije godine, imaju dijete i kaj sad? Pišite o njima nakon 22 godine zajedničkog života... Ali onda neće biti zanimljivi, doduše ona će i tada biti pjevačica u usponu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije