Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI PAR

Ljubav je u zraku! Nakon svih životnih tragedija glumac ne skriva sreću s novom djevojkom

Keanu s djevojkom Alexandrom
Foto: Profimedia
1/4
28.10.2020.
u 09:47

Keanua je njegova djevojka Alexandra Grant (46) dovezla automobilom na set, a na rastanku su izmijenili nekoliko nježnih poljubaca. Glumac je iznenadio i promjenom imidža, pa se za potrebe filma ošišao na kratko.

Glumac Keanu Reeves (56) stigao je u Berlin, gdje će snimati četvrti nastavak filma "Matrix", a sudeći po fotografijama, sretniji je nego ikada. Keanua je njegova djevojka Alexandra Grant (46) dovezla automobilom na set, a na rastanku su izmijenili nekoliko nježnih poljubaca. Glumac je iznenadio i promjenom imidža, pa se za potrebe filma ošišao na kratko. 

Keanu Reeves, za razliku od većine hollywoodskih zvijezda, živi poprilično povučeno i ne viđamo ga često na društvenim događanjima, a svoj privatni život voli držati podalje od medija. Dok je na poslovnom planu nizao uspjehe, privatno su mu se nizale tragedije za tragedijom. Težak udarac doživio je kad se njegov najbolji prijatelj River Phoenix predozirao 1993. u dobi od 23 godine. Taj ga je tragični gubitak pratio cijeloga života jer se s time nikada nije pomirio.

Pet godina nakon smrti Phoenixa, 1998. godine glumac je upoznao ljubav svoj života, mladu američku glumicu Jennifer Syme. Ubrzo su se zaljubili i već iduće godine Jennifer je nosila njihovu kćer. Nažalost, u osmom mjesecu trudnoće Jennifer je izgubila dijete. Smrt njihove kćerkice ih je razdvojila, no ostali su dobri prijatelji. No, Jennifer se ubrzo odala porocima i samo 18 mjeseci kasnije poginula u teškoj automobilskoj nesreći vraćajući se s partyja Marilyna Mansona. Keanu je nakon njezine smrti bio potpuno shrvan, odgodio je sva snimanja, a godinama poslije govorio je kako zbog svega što je proživio ne želi ozbiljnu vezu ni djecu.

Keanu s djevojkom Alexandrom
1/7

Stoga je veza s Alexandrom posebno zanimljiva medijima i obožavateljima, jer je prva žena s kojom je viđen u javnosti nakon više od 20 godina. 

Svoju vezu otkrili su prošlog studenog držeći se za ruke na crvenom tepihu na jednoj gala večeri u Los Angelesu, a otada su potekle brojne glasine o razvoju njihova odnosa. Neimenovani izvor za Woman's Day otkrio je da je glumac i zaručio Alexandru na proslavi Nove godine u Hollywood Hillsu na njezin rođendan.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
17:04 01.11.2020.

Super da se konačno ošišal. Basš sam si mislila kak ga jedino nova uloga može naterat da ne zgleda onak...

MO
montello
18:13 28.10.2020.

legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije