Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav nema granice

'Ljubav je na selu' prelazi granice Lijepe naše, traže se farmeri u dijaspori

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/5
17.11.2018.
u 14:12

'Oduševljena sam što odlazimo i izvan naše domovine stoga dragi farmeri prijavite se, mi vas čekamo!', rekla je Marijana Batinić.

Tijekom deset sezona dokumentarna sapunica 'Ljubav je na selu' sudjelovala je u rađanju najljepših ljubavnih priča, a najuspješniji hrvatski show sada prelazi granice! 'Ljubav je na selu' traži farmere podrijetlom iz Hrvatske u dijaspori. Nije bitno u kojem se djelu svijeta nalaze jer ljubav ne poznaje granice, a voditeljica Marijana Batinić veseli se novom 'pothvatu'.

'Oduševljena sam što odlazimo i izvan naše domovine stoga dragi farmeri prijavite se, mi vas čekamo!', rekla je Marijana.

A da ljubav stvarno pršti na sve strane, dokaz je i to što u naručju kandidata proteklih sezona sada sjede djeca, a nedavno je završilo snimanje i desete sezone najpopularnije dokumentarne sapunice u Hrvatskoj.

U obitelj nevjenčanog para, Valentine Curić iz Čitluka i njezinog Vatroslava Tijana iz Ražanca, stiže kćerkica koju očekuju 17. veljače iduće godine. Svim problemima usprkos, njihova ljubav je urodila plodom, a i vjenčanje je najavljeno za 27. srpnja iduće godine.

Ljubav se uselila i u Mučiće, točnije u kuću Denisa Rumca i crvenokose Monike Milinković iz Umaga. Monika se zbog svog Denisa iz Umaga preselila u blizinu Opatije, u zajedničku kuću.

Što se tiče Baranje, rode i onuda lete, a jedna je sletjela i na imanje Zvonka Koprivnjaka, koji je već pri prvom susretu znao da će mu Nikolina Šalić iz Tušilovića biti ljubav njegova života, a nakon što je Zvonko zaprosio Nikolinu pred kamerama RTL-a, danas su ponosni roditelji kćerkice.

I vuk samotnjak, simpatični Vinko Perković iz Ovrlje, kraj Sinja u sretnoj je vezi s kandidatkinjom Marijom Vrdoljak, a budući da zbog svoje veze putuju ne bi li se vidjeli, Vinko je odlučio prodati svoje imanje i kupiti kućicu na moru kako bi zajedno uživali. I nešto starije sezone 'Ljubav je na selu' urodile su plodom.

Prvi par koji je izmijenio zavjete bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, a danas imaju dvoje djece. Ljubav je buknula i između Nikoline Bunčić i Stjepana Pavlića, danas bračnog para koji sa svoje dvoje djece živi u Gredi pokraj Siska.  Natalitet povećavaju i Tomislav i Karolina Copić, te Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, koji imaju po jedno dijete.

I Ličanka Dragana Vojnović, koja se tijekom snimanja stalno svađala s današnjim suprugom Nemanjom Blanušom, danas s njim ima dvoje djece. 

Ako ste farmer koji živi u dijaspori i želite naći srodnu dušu iz domovine, prijavite se na ljubavjenaselu@rtl.hr. 

Pogledajte koji parovi su se vjenčali i dobili djecu nakon sudjelovanja u showu "Ljubav je na selu"

 

Komentara 1

AN
AnteKino
21:06 17.11.2018.

Neka dovedu nekog iz Ljutog Doca .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije