Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi romantik

Ljubav cvjeta i nakon showa: Evo kako je Darko svojoj Tini čestitao Valentinovo!

tina šegetin
Foto: Instagram
1/6
15.02.2016.
u 09:05

Nedostaješ mi jako, tvoji poljupci i tvoj zagrljaj, nedostaje mi tvoj osmijeh i tvoj pogled, stoji u poruci koju je Darko poslao svojoj ljubavi

Nakon što su izašli iz Big Brother kuće Tina Šegetin i Darko Petkovski konačno mogu nesmetano uživati u svojoj ljubavi. Da ona iz dana u dan sve više cvjeta, potvrđuje i nježna poruka koju je Darko uputio svojoj dragoj za Valentinovo.

– Znam da je pravi način da pokažem voljenoj osobi kako mi je stalo do nje da zajedno provodimo Dan zaljubljenih, ali ljubav se slavi svaki dan, treba je samo zalijevati iskrenim osjećajima i ona će dugo trajati. Nisam bio u mogućnosti da dođem, a ni da pošaljem poklon koji sam već kupio pa kad dođeš kod mene, bit će na svom mjestu. Šaljem ti ovu poruku dok sam na bini i pjevam pjesmu "Ljubav". Nedostaješ mi jako, tvoji poljupci i tvoj zagrljaj, nedostaje mi tvoj osmijeh i tvoj pogled. Tvoj Teddy – piše u poruci koju je Tina Šegetin objavila na svom Facebook profilu.

"Preslatko, vi ste stvoreni jedno za drugo" i "Bili ste mi kao par simpatični i u BB kući. Znala sam da ce to ići dalje. Baš mi je drago zbog vas" samo su neki od komentara koji su obožavatelji ostavili atraktivnoj Riječanki ispod objave. 

♥ Happy Valentine's day ♥

Posted by Tina Šegetin on 14. veljače 2016

>>Darko i Tina zagrljeni čestitali Novu godinu: 'Volimo vas'

>>Darko je pobjednik Big Brothera! Osvojio je 100.000 eura

Komentara 4

DB
Danijel.B
13:43 15.02.2016.

Ma koja ljubav?? da nije osvoijo nagradu nebi ga ni pogledala šta mu je u facu sve rekla dok su još u bigbraderu bili... jadan on nevidi dalje od nosa

MR
MRUDante
11:36 15.02.2016.

molim vas prebacite ovaj vrhunski članak u "premium" tak da još moram i platiti - ipak je ovo prevažna vijest hahahhahahaaaaa

Avatar Inteligencija
Inteligencija
11:11 15.02.2016.

jadna hvali se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije