Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj showa

Darko je pobjednik Big Brothera! Osvojio je 100.000 eura

Darko
Foto: RTL
1/4
12.12.2015.
u 22:57

Nakon 100 dana okončano još jedno izdanje najpopularnijeg reality showa

Darko je pobjednik Big Brothera! 

Mladom Makedoncu (27) koji se bavi košarkom, fitnessom i studira na Kineziološkom fakultetu ide novčana nagrada od gotovo 100.000 eura. 

Na pozornici su Darka dočekali bivši stanari, a voditelji Antonija i Sky su mu uručili i plakat koji simbolizira njegovu nagradu. Darko je cijelu situaciju popratio poprilično emotivno te je neprestano plakao. Po posljednji put je prošetao i Big Brother kućom. 

Večerašnja emisija počela je s četvero superfinalista. Prvo je ispala Barbara, potom Ervin, a na kraju i Goran te je ostao pobjednik - Darko. Tako je nakon 100 dana okončano još jedno izdanje najpopularnijeg reality showa.

U nastavku čitajte tijek večerašnjih događaja:

23.07 sati - Ne mogu da opišem riječima - rekao je Darko, koji nije mogao sakriti suze. Došli su ga pozdraviti i svi drugi sudionici.

23.04 sati - Idemo dalje. Život ide dalje - komentirao je drugoplasirani Goran nakon proglašenja pobjednika.

23.00 sati - Darko je pobjednik!

22.31 sati - Glasajte za Darka jer Goran je glumac, realno. Da se ne lažemo, ni s kim se nije družio od početka, glumio je žrtvu. Od drugih ukućana ga nitko nije odbacio - rekla je Barbara.

22.26 sati - U studio su došli Goranova zaručnica i Darkov brat koji su pozvali javnost da glasuje za Gorana, odnosno Darka.

22.18 sati - Bilo je više dobrih stvari, za one loše, nećemo se vraćati, nećemo ih spominjati. Sve u suštini, jedna lijepa uspomena - rekao je Ervin.

22.17 sati - Ervin se zahvalio svima koji su ga doveli do superfinala te je pozdravio prijatelje koji su stigli iz Sarajeva, i mamu koja mu, kako je rekao, puno nedostaje.

- Jedva čekam da je vidim - rekao je Ervin, koji živi s majkom.

22.14 sati - Ispao je Ervin!

21.57 sati - Luka Mišnić rekao je da je mislio da će pobijediti Barbara, ali je sada njegov favorit 90 posto Goran. 

21.52 sati - Anton, poznat po nadimku Kalabaster, kritizirao je Gorana.

- Cijeli njegov nastup bila je laž - rekao je Anton. Ispričao je i kako ljudi misle da je pun k'o brod, a on nema lipe u džepu.

21.49 sati - Bivši natjecatelji sjede u green roomu gdje razgovaraju s voditeljima o svojim iskustvima.

- Ja sam se vratila u normalu poslije pola sata kad smo izašli - rekla je Zorica, koja je jučer napustila kuću.

Mirjana je pripremila niz poklona za ostale sudionike, uključujući silikon za sestre Barbaru i Tinu, koje su poznate po nizu plastičnih operacija.

 

#live #selfie sa pozornice 😘😘😘😘😘

Fotografiju objavljuje antonija blace (@antonijablace)

 

21.37 sati - Kao najteži trenutak Barbara je istaknula situaciju koja se na početku dogodila s Goranom, koji je, kako je rekla, uvrijedio njezina oca.

- Zaista mi je bilo teško, htjela sam izaći iz kuće već drugi ili treći dan - rekla je Barbara.

21.31 sati - Ja svejedno u kući imam svoja dva favorita, Darko i Ervin, želim da netko od njih pobijedi i želim im svu sreću - rekla je Barbara.

21.27 sati - Barbara je ispala! Ostala su trojica superfinalista.

21.25 sati - Barbara je u razgovoru s voditeljima rekla da joj je žao što show završava, ali i da će joj isto tako biti drago izaći i pozdraviti se s bivšim natjecateljima u studiju.

21.10 sati - Počela je emisija, a u studio su došli svi dosadašnji sudionici ovog izdanja Big Brothera. Smješteni su u jednu zlatnu sobu gdje će im se kasnije pridružiti voditelji Antonia BlaćeSky Wikluh.

>> Big Brother: Oko 8100 puta na dan čuo se beeep!

>> Finalisti Big Brothera Barbara, Goran, Ervin i Darko

Komentara 26

DU
Deleted user
23:06 12.12.2015.

hvala bogu da je završilo ovo pranje mozga na tv, sad možemo uzivat u turskim sapunicama normalno

TH
than
02:27 13.12.2015.

Fala Bogu.... Jedan show za ispiranje mozga manje na tv-u..., ali ne sumnjam da ce smisliti neki novi, jer za nesto inteligentnije nisu se pokazali kao sposobni...

Avatar ivo587
ivo587
00:29 13.12.2015.

Čak je 600 glasalo na anketi. Fala Svevišnjem da je završilo, ne će nas svaki dan bombardirati big budalaštinom, zapravo trebale bi se inspekcije pozbaviti da li je to priktiveno oglašavanje za koje su mediji dobili lovu bez plaćanja poreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije