Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenutak istine

Lino Antunović pao na pitanju za 250 tisuća kuna

antun
26.11.2009.
u 22:35

Lino je priznao kako ga je seksualno uzbudio 60-godišnjak koji ima najbolju stražnjicu na svijetu, ali nije uspio zaraditi 250 tisuća kuna jer je njegov odgovor na pitanje boji li se smrti bio lažan.

Riječanin Antun Lino Antunović, koji je u prošloj emisiji priznao kako guta žilete, vara suprugu Alice te svoj penis naziva slonićem, u večerašnjem "Trenutku istine" došao je do pete razine piramide. Dva pitanja dijelila su ga od 250 tisuća kuna. Na pitanje je li sudjelovao u grupnom seksu, Lino je odgovorio potvrdno, kao i na pitanje je li ga ikad seksualno uzbudio muškarac.

- Uzbudio me je 60-godišnjak koji ima najbolju stražnjicu na svijetu - objasnio je Lino kojem je 250 tisuća kuna odlepršalo jer se njegov odgovor na pitanje boji li se smrti pokazao lažnim. Lino je rekao kako se boji smrti, no poligraf je taj odgovor pročitao neistinitim.

Nakon Lina preko puta voditeljice Jasne Nanut sjela se Ivanka Fehratović iz Crikvenice. Domaćica Ivanka priznala je kako je svoju kćer ostavila dvije godine na čuvanje roditeljima kako bi se ona zabavljala te da ima 27-godišnjeg dečka koji je mlađi i od njezine kćeri Dragice. Iz vrućeg stolca Ivanka je "izletjela" jer je na pitanje je li puna sebe odgovorila da nije, ali poligraf je imao suprotno mišljenje.

Karlovčanin Mario Pluščec priznao je kako je lagao ženama o svojim godinama i to je radio kad se upucavao ženama starijima od sebe, otkrio je i kako voli dramatizirati jer tako zadobiva pažnju okoline. Mario je za sada osvojio 10 tisuća kuna i s njim će se nastaviti iduća emisija.

Komentara 11

VB
vin-bush
09:48 27.11.2009.

Jadne su ove \'visak televizije\'(Nova i RTL),a još jadnije ove emisije kao ovaj kviz.Prostitucija!

MA
marelica
14:09 27.11.2009.

Volim kad pametni stroj prevesla glupsone koji se blamiraju u ovom kvizu. Samo naprijed!

MI
milton
14:03 28.11.2009.

koji kreteni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije