Naslovnica Showbiz Hollywood

Lik Julije Roberts u 'Zgodnoj ženi' trebao je završiti potpuno drukčije

Jedan od najpopularnijih filmova s početka 90-ih u startu nije bio zamišljen bajkovito i lik Julije Roberts trebao je imati tragičan kraj....
10. svibnja 2018. u 10:43 2 komentara 1088 prikaza
Foto: Youtube Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Film "Zgodna žena" i 28 godina od prikazivanja i dalje ima svoju publiku i ova romantična komedija jedan je od najpopularnijih filmova iz 90-ih,  a njegovi tvorci svake godine otkriju neke nepoznate činjenice o ovom filmu.

Bijesan Jacques prošlogodišnjem pobjedniku: Sram te bilo! Prevario si cijelu Europu

Tako je sada producent Jeffrey Katzenberg za Daily Mail ispričao kako je radnja filma  bila zamišljena sasvim drugačije nije trebala imati bajkoviti kraj. Ideja je bila da lik Vivian Ward, koju glumu Julia Roberts, bude ovisnica koja  na kraju filma i umire od predoziranja.

- Taj originalni scenarij poslali smo i na Sundance festival i reakcije su bile pozitivne jer je film obrađivao temu prostitucije- rekao je producent.

Međutim redatelj Gary Marshall htio je sretan završetak jer je bio uvjeren kako će tako film prije pridobiti simpatije publike i bio je u pravu.

Eurosong Franka se obratila obožavateljima, evo kako se osjeća nakon ispadanja Treća sreća Gere i dalje vjeruje u ljubav: Vjenčao se s 33 godine mlađom djevojkom Sestre Olsen Poznate TV slatkice sada su sjene onoga što su nekada bile
Celebrity
ZVIJEZDE
Najpoznatiji slučajevi osiguranja celebrityja – od dlaka na prsima do cijelog tijela

A1 izdvaja za Vas

  • vanjalame:

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.

  • murkodurko:

    Drukčije ?? Pa koji k...