Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osjećala se prozvanom

Lidija Bačić provokativnom fotkom odgovorila na zle komentare: Evo otkud mi sve!

Lidija Bačić
Foto: Instagram/Lidija Bačić
1/7
09.08.2016.
u 21:00

Provokativna Splićanka objavila je sliku iz spota "Nezamjenjiva" i imala potrebu objasniti koje su njezine točne mjere, raspon glasa i broj obožavatelja

Pjevačica Lidija Bačić (31) objavom na društvenim mrežama odlučila je uzvratiti svima koji je prozivaju zbog izgleda, pjevanja ili nečeg trećeg. 

Provokativna Splićanka objavila je sliku iz spota "Nezamjenjiva" i imala potrebu objasniti koje su njezine točne mjere, raspon glasa i broj obožavatelja.

"Za one koji se stalno pitaju: imam li glas (jer nisu bili na koncertu), je li Photoshop (jer me nisu vidjeli uživo), imam li ekstenzije (jer nisu prali moju kosu), od čega zarađujem (jer ne prihvaćaju da talent i trud donose užitak pjevanja i koncerte)", stoji u opisu fotografije.

Ubrzo su uslijedili i zanimljivi komentari: 

"I glas i stas, dokazano – fešta Kali otok Ugljan", "Pa što se ti braniš, takva si kakva si, ili te volimo ili ne", "Bravo, mala, neka puknu sve nedorađene ili prerađene, nisu ti ni do visine štikle",  "To, stara! Jača si od Freddieja Mercuryja", rekli su neki od pratitelja njezina Facebooka.

Izazovna Lidija smatra da se ponekad treba obraniti od zlonamjernih komentara. Pjevačica kolovoz provodi radno, pjevajući svoje hitove u klubovima i na raznim festivalima diljem zemlje.

 

 

#NEZAMJENJIVA 1.000.000 pregleda Hvala od ❤ Lidija

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on

 

>> 'Nezamjenjiva' Lidija Bačić na bazenu otkrila gotovo sve!

Komentara 27

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:18 09.08.2016.

ona zna pjevati samo nema pjesme. Meni je Kisa prekrasna pjesma. A ove sto sad pjeva su cajke. Ali to narod voli, na tom se zaradjuje. Ona je prelijepa zena.

EN
Eto_nako
23:43 09.08.2016.

Zar toliko smatraš glupima svoje fanove i misliš da ne mogu pronaći tvoje fotke iz 2013-2014 god. kada si imala solidnu trojkicu,a sada si bujna silikonska petica.. i ako si nakon operacije nosića i cica ti zadovoljna, mi smo još i više...i plz ne smaraj

Avatar comparator
comparator
07:53 10.08.2016.

Samo zbog tebe sam se ulogirao jer mi te je žao i samo ti poručujem kako broj fanova ,raspon glasa ,ljepota ,zdrava kosa i zalaganje ne znači i dobar umjetnički dojam i pravi izbor. Samo tvoja izuzetna ljepota me ne može zadovoljiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije