Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađeni?

Konačno otkriveno koga ljubi Lidija Bačić!

Lidija Bačić
Foto: Promo foto National Geographic
1/6
04.06.2016.
u 18:33

Pjevačica nam je nedavno rekla da njezin muškarac mora biti pametan, visok i zgodan te da je mora činiti boljom i sretnijom

O ljubavi Lidija Bačić rado pjeva, ali malo će toga o svom ljubavnom životu podijeliti s javnošću. Ipak, časopis Story uhvatio ju je u ljubavnom zagrljaju s menadžerom Renisom Gržinićem.

Par je zbog poslovnih obveza provodio puno vremena zajedno, a očito se u tim dugim poslovnim druženjima rodila i ljubav. Story ih je zatekao u zajedničkom šopingu u jednom trgovačkom centru u Zagrebu, a na fotografijama je vidljivo da izmjenjuju nježnosti.

 

Tolika je gužva da sam morao zaposliti osobnog vozača 😂 #direktorskaposla #lidijabacic

Fotografiju objavljuje Renis Gržinić (@renisgrzinic)

– Svi smo pijani od ljubavi kad se zaljubimo, pa sam i ja takva. Zbog ljubavi sam dosad svašta napravila, a jednom sam zamalo otišla živjeti u drugi grad. Neke stvari ne možete objasniti logički, ali takva je ljubav – rekla nam je nedavno Lidija.

Kad govori o svom idealnom muškarcu, kaže da je svaki muškarac idealan onoj ženi koja ga voli. Nije dovoljno da je pametan, visok, zgodan ako me ne čini boljom i sretnijom, a sve te kvalitete pronašla je u svom menadžeru.

 

6 godina suradnje,preko 400 koncerata bravo za nas🍾👏 @lidijabacic_lile #since2010

Fotografiju objavljuje Renis Gržinić (@renisgrzinic)

Jednom je priznala da nije zaljubljive prirode jer joj je jedan muškarac slomio srce i od tada je oprezna s muškarcima koji joj se udvaraju, a kako s Renisom dosta dugo surađuje, sigurno se uvjerila da mu može povjeriti svoje srce.

Na CMC Festivalu koji se uskoro održava u Vodicama Lidija Bačić predstavit će pjesmu “Od ljubavi pijana” koju autorski potpisuju Fayo i Denis Dumančić.

>>'U slobodno vrijeme igram košarku, a najdraži mi je Stephen Curry'

Komentara 35

SL
stalno lazu
05:57 05.06.2016.

Lidija sad je gotovo između nas

Avatar godfather
godfather
23:08 04.06.2016.

dobra je.....! treba 'kipat' jaja u nju....

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
21:46 04.06.2016.

Je, mi smo svi mislili da je to neki običan dečko, koji radi pošten posao, vozi staru opel vectru te je još i sportske građe, za razliku od nekih. Sa svim mogućim je pokušala privući pažnju na sebe, kad too nije upalilo, sad ima dečka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije