Naslovnica Showbiz TV

Lidija Bačić: Ne shvaćam ljude koji se mogu kupati goli

Njen hit "100% možda" pjevao se zborski, no nije zaboravljen ni popularni "Kaktus".
27. lipnja 2015. u 08:34 31 komentara 26041 prikaza
13.06.2015., Vodice - CMC Festival Vodice 2015. Izvodjaci pozirali ispred panela CMC Festivala. Lidija Bacic. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Lidija Bačić na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama pokazala je da je trenutačno jedna od najomiljenijih pjevačica zabavne glazbe, pogotovo među mlađom populacijom.

Njen hit "100% možda" pjevao se zborski, no nije zaboravljen ni popularni "Kaktus".

Čini se da pomama za hitom "Kaktus" još traje?

– Nevjerojatno je da su mi moji kolege pričali kako nema tko nije spominjao "Kaktus". Čak su i bake na tržnici govorile o Lidiji Bačić. Drago mi je da je pjesma izazvala pozornost jer nam je to bio i plan kad smo je snimali i pripremali kostim u kojem se pojavljujem u spotu. Ništa nije bilo neočekivano.

Dosad ste promijenili nekoliko glazbenih izričaja. Prvo ste pjevali pop pa klapske pjesme, a sad ste na zabavnoj glazbi?

– Nastojim pratiti trendove. Čini se da je u Hrvatskoj najviše slušana ta vesela, zabavna glazba.

Gdje ćete provesti ljeto?

– Neću ići na odmor. Puno ću putovati, ali nadam se da ću se usput uspjeti i okupati. Ne volim gužve, volim da je plaža samo moja.

Znači li to da ste pobornica nudizma?

– Ne, uopće nisam pobornica nudizma i ne shvaćam ljude koji se mogu kupati goli. Sjećam se jedne epizode Seinfelda kad je Jerry govorio kako, kad si odjeven, uvijek paziš da dobro izgledaš i popravljaš odjeću. A kad si gol, nemaš što popraviti.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • than:

    Ona mora da se sali... Prodaje jedino tijelo u svojim spotovima. Pjesme su zivi uzas.

  • cunjdra:

    Ma sta pricas i glumis pa gola si na svakom nastupu i vristis od neukusa nudizam je kategorija za sebe gdje postoje stroga pravila ponasanja i pristojnosti veca nego u kampovima tekstilaca i priznam mlada si ljepa ali nemas stila ... prikaži još!a moze se nastupati i u badicu ako ga znas nosit i izgledat ljepo na pozornici sto za sad stobom nije nazalost slucaj

  • Miške 3:

    Ajde,dečki, budimo iskreni, a tko nju nebi kresnuo? Nije važno što priča.